Ruzie op trainingsveld Twente: "Hou toch op. Doe normaal man!"

25 juli 2022, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Op het trainingsveld van FC Twente is maandagmorgen een ruzie ontstaan tussen Denilho Cleonise en Gijs Smal. De twee werden volgens Voetbal International na 'een hoop geschreeuw, geduw en getrek' uit elkaar gehaald door teamgenoten. Cleonise wilde daarna weer op Smal af, maar werd tegengehouden.

Het incident zorgde voor irritatie bij Ron Jans. "Kappen nou of wegwezen", zei de trainer, waarna de training werd hervat. 'Met de pest in zijn lijf' meldde Smal zich voor een rondootje aan de rand van het veld, waarna Jans hem naar de kleedkamer stuurde. "Het is genoeg, ga maar naar binnen!", kreeg de linksback van zijn trainer te horen.

"Oh, nou heb ik het allemaal weer gedaan. Waarom moet ik weg", reageerde Smal. Jans wilde de discussie niet aangaan en herhaalde dat de verdediger het veld moest verlaten. "Echt, wegwezen nu. Ik ben er klaar mee", zei de trainer. De reactie van Jans wekte ergernis bij Smal. "Hou toch op. Doe normaal man!" De linksback droop vervolgens 'vloekend en tierend' af.

Vijf uur later, nadat de gemoederen waren bedaard, wilde Jans niet te veel kwijt over wat er die ochtend op het trainingsveld had plaatsgevonden. "Zulke dingen lossen we intern op. We hebben vanochtend heerlijk getraind, met veel intensiteit. Dat gevoel overheerst. En ja, op het eind was er een akkefietje. Het is niet goed dat zoiets gebeurt, al kan het ook weer helpen om dingen duidelijk te maken. Maar we moeten dingen ook niet groter maken dan ze zijn. Het is inmiddels alweer uitgepraat", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen