'Pech voor Pogba: operatie zorgt voor vervelende start van terugkeer'

26 juli 2022, 08:26

Paul Pogba is zijn terugkeer bij Juventus vervelend begonnen. De middenvelder heeft een blessure opgelopen aan de buitenste meniscus van zijn knie, maakt de Italiaanse club bekend. De verloren zoon stapte zondag eerder van het trainingsveld af dan zijn ploeggenoten en moest meteen onder de scan om te kijken wat er aan de hand was.

Pogba wordt vandaag verder onderzocht in de Verenigde Staten, waar Juventus de voorbereiding afwerkt. Volgens Italiaanse media staat al vast hoe erg de kwetsuur is, zij melden dat de voetballer geopereerd moet worden om het probleem op te lossen. Daardoor staat hij waarschijnlijk twee maanden aan de kant. 

Staat de voetballer daadwerkelijk twee maanden aan de kant, dan mist hij maar liefst zeven competitiewedstrijden. De eerste topper van het seizoen kan hij naar alle waarschijnlijkheid wel halen. Op 9 oktober speelt de Oude Dame tegen regerend landskampioen AC Milan.

Terugkeer

Pogba keerde deze zomer terug bij Juventus na een periode bij Manchester United. De Engelsen betaalden de Italiaanse club een aantal jaar geleden ongeveer honderd miljoen euro voor de speler, die nu dus gratis en voor niets terugkeerde in Turijn. Zaterdag maakte hij zijn rentree voor de club. In een oefenduel met Guadalajara Chivas speelde hij driekwartier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen