'Domper voor Marcos Senesi: Mourinho wil shoppen bij Ten Hag'

26 juli 2022, 09:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag kan Eric Bailly verkopen. De verdediger beleeft een goede voorbereiding, maar het lijkt de kans op speeltijd niet te vergroten. Hij heeft concurrentie van Raphaël Varane, Victor Lindelöf,  Harry Maguire en topaankoop Lisandro Martínez. Mogelijk biedt AS Roma een uitweg, waar hij oude bekende José Mourinho treft. Dat kan dan weer slecht nieuws zijn voor Marcos Senesi.

De Ivoriaanse mandekker was zes jaar geleden de eerste aankoop van Mourinho toen hij de scepter zwaaide op Old Trafford. Bailly wist nooit onomstreden te worden, maar toch denkt de trainer dat hij een toegevoegde waarde kan zijn voor AS Roma. De Conference League-winnaar is hard op zoek naar een defensieve kwaliteitsimpuls. Eerder leek de club de zinnen te hebben gezet op Senesi van Feyenoord, maar nu zet de club volgens Sky Sports dus in op een andere optie.

Zes jaar geleden betaalden de Engelsen veertig miljoen voor de mandekker, nu lijkt een bod van twaalf miljoen euro zou genoeg te zijn om de speler over te nemen. Daardoor is hij voor de Italiaanse club interessanter dan Senesi, aangezien Feyenoord inzet op een bedrag van zestien miljoen euro. De voetballer van de Rotterdammers blijft dus mogelijk in de Kuip. De Argentijn leek een logischere aankoop, aangezien de Romeinen momenteel geen enkele verdediger hebben die linksbenig is. 

Lees ook: 'AS Roma komt in zoektocht weer uit bij Senesi: vraagprijs probleem'

Roger Ibañez, Gianluca Mancini Gianluca, Marash Kumbulla en Chris Smalling zijn allemaal rechts. Daar komt dus mogelijk Bailly nog bij. Voor Mourinho zou het echter geen probleem zijn. Het is algemeen bekend dat de oefenmeester liever een speler heeft die zijn man kan uitschakelen dan iemand die makkelijk kan opbouwen. Verdedigen kan de fysiek sterke Bailly wel, zo laat hij deze voorbereiding zien bij United.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dat zijn berichten, Senesi 12/13 miljoen dan houdt het op dus Senesi blijft voorlopig en kan die onze nieuwe spits Giminez inwijdden

gentle
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die senesi is toch ook geen 16 mlj waard,ik denk dat het 10 mlj moet zijn,en dat is al veel voor zo een spelertje.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel veel spelers zijn het bedrag niet waard waarvoor ze gehaald worden . Het is gewoon wat de gek er voor geeft. Dus waarom zouden we voor senesi dan 10 mil goed vinden .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen