FC Twente haalt keeper; 'Mulder staat voor buitenlands avontuur'

26 juli 2022, 11:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente heeft na Przemyslaw Tyton opnieuw een doelman gestrikt. Issam El Maach maakt het keeperbestand compleet, nadat eerder deze transferperiode Jeffrey de Lange en Ennio van der Gouw vertrokken. Zij wilden meer speeltijd en kozen voor respectievelijk Go Ahead Eagles en VVV-Venlo.

"Het is mooi dat we een goede, jonge keeper aan de selectie kunnen toevoegen", zegt Jan Streuer over de 22-jarige doelman, die de afgelopen weken al mee mocht trainen bij FC Twente. Daarin maakte hij een goede indruk, wat nu resulteert in een contract. "In de afgelopen weken heb ik iedereen al leren kennen. Ik kijk ernaar uit om de komende seizoenen met de jongens samen te werken", vertelt de sluitpost, die afgelopen seizoen voor RKC Waalwijk speelde.

Erwin Mulder

Een tweede buitenlandse avontuur lijkt aanstaande voor Erwin Mulder. De doelman kreeg aan het einde van afgelopen seizoen te horen dat zijn contract niet verlengd werd bij sc Heerenveen, waar hij de eerste doelman was. Hij was een van de grootverdieners bij de Friese club. Nu zou hij bij Aarhus in Denemarken aan de slag kunnen gaan, waar hij volgens Ekstra Bladet ook 'geen goedkope optie' is.

De Nederlander, die in het verleden ook al bij Swansea City onder contract stond, moet de concurrentiestrijd aangaan met de 37-jarige doelman Jesper Hansen. Mulder speelde tot dusver meer dan 240 officiële wedstrijden in zijn carrière. In Denemarken kan hij een contract voor één of twee jaar tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen