Xavi denkt voorlopig niet aan Messi-rentree en hoopt op titels bij Barça

26 juli 2022, 15:13

Een terugkeer van Lionel Messi naar FC Barcelona is niet aan de orde. Volgens hoofdtrainer Xavi is een rentree momenteel 'onmogelijk'. Desondanks is een hernieuwde samenwerking inmiddels onderwerp van gesprek in Spanje. Dat heeft alles met voorzitter Joan Laporta te maken, die de deur voor de voetballer op een kier zette.

"Ik hoop dat zijn verhaal bij Barcelona nog niet over is. Het is onze verantwoordelijkheid dat het een mooier einde krijgt dan het hiervoor was", vertelde de preses onlangs. Xavi houdt er echter geen rekening mee dat de speler deze zomer terugkeert in Camp Nou, vertelt hij op een persconferentie. "We gaan zien wat de toekomst brengt, maar nu hoeven we er niet over te praten. Hij heeft nog een contract bij een andere club. Ik focus me alleen op de spelers die ik nu tot mijn beschikking heb."

Messi verliet FC Barcelona afgelopen zomer transfervrij. De club mocht hem wegens de grote financiële problemen niet meer inschrijven voor de competitie, waarna hij verkaste naar Paris Saint-Germain. Deze zomer lijkt er weer wat mogelijk bij de Catalaanse club. Robert Lewandowski en Raphinha werden in totaal voor meer dan honderd miljoen euro naar Camp Nou gehaald en de club lijkt nog niet klaar te zijn. Er wordt ook nog gekeken naar een verdediger.

"Met de nieuwe spelers willen we weer titels winnen. Dat hoort bij deze club. Die filosofie is erin gebracht door Johan Cruijff en verder ontwikkeld door Louis van Gaal, Frank Rijkaard, Pep Guardiola en Luis Enrique. Ik wil Barça terugbrengen waar het hoort, naar de top van Europa. Barcelona moet weer gaan schitteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen