'Quinten Timber verrast en verkiest Feyenoord boven Ajax'

27 juli 2022, 00:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is volgens 1908.nl 'heel dicht bij' de komst van Quinten Timber. De Rotterdammers lijken in de strijd om de handtekening van de 21-jarige middenvelder onder meer Ajax te gaan aftroeven. Timber zou een 'absolute voorkeur' hebben voor Feyenoord, dat hoopt de jeugdinternational spoedig te kunnen presenteren.

Timber staat op dit moment nog op de loonlijst bij FC Utrecht, maar alles wijst erop dat hij zijn laatste wedstrijd voor de club uit de Domstad heeft gespeeld. In zijn eerste seizoen in de Eredivisie maakte de middenvelder dermate veel indruk dat hij bij een hoop clubs op de radar verscheen. Naast Feyenoord en Ajax zouden ook PSV en enkele buitenlandse clubs in de markt zijn voor Timber.

Waar eerder werd geschreven dat Feyenoord niet kansrijk is om de transferstrijd te winnen, lijkt het er inmiddels op dat de Rotterdammers goede papieren hebben om Timber in te lijven. 1908.nl schrijft dat Feyenoord en Utrecht een akkoord lijken te naderen. Ajax zou volgens het medium ook 'nadrukkelijk' in de race zijn geweest voor de middenvelder die een jaar geleden nog transfervrij uit Amsterdam vertrok, maar Timber zou een absolute voorkeur hebben om onder Arne Slot te voetballen.

Timber liet zich deze week in gesprek met ESPN nog uit over de transferperikelen. "Er speelt heel veel rond me, maar in eerste instantie focus ik me op FC Utrecht. Als je echt meer wilt weten moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. Ik heb contact gehad met spelers van PSV, Ajax en Feyenoord, dat gebeurt wel meer. De interesse betekent dat je het goed hebt gedaan. Het is geen geheim dat ik de ambitie heb om de stap omhoog te maken als er ergens een goed plan is. Maar uiteindelijk gaat het om het gevoel", zei hij.

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een rare titel, nergens staat dat Ajax ooit concreet is geweest. Een praatje met spelers is wat anders dan Huntelaar die je een aanbod doet, zelfde met PSV. Beide clubs hebben gelijkwaardige of betere spelers op het moment op het middenveld.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of hij wil gewoon geen rechtsback meer spelen .

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou ook wel spits willen spelen, maar soms ben je beter ergens anders. Maar bij Feyenoord is het gelijk de beste speler dus ik snap de stap wel.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een onzin . Die jongen wil daar gewoon spelen omdat hij dat bij utrecht ook deed ,en zich daar beter bij voelt dan rechtsback Gelijk weer dat denigerende gedoe ,wat niet nodig is . Niet iedereen wil naar ajax . Tuurlijk ajax speelt cl en moet kampioen worden ,maar dit is een speler die verder kijkt . Maar goed de meeste ajacieden komen niet verder dan schreeuwen hoe goed ze zijn ,en hoeveel geld ze hebben , en het kleinere van andere. Een goeie kampioen doet dat niet.

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax koopt alleen spelers terug voor miljoenen die eerder gratis de deur uit liepen :) En deze nemen ze niet? Denk dat ze 3 teveel vonden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen