'Ajax hoopt nog op drie versterkingen; oud-PSV'er Arias aangeboden'

27 juli 2022, 08:40

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt. De club zou in elke linie nog een speler aan de selectie willen toevoegen. Dat terwijl deze zomer al meer dan tachtig miljoen euro werd uitgegeven voor de komst van Steven Bergwijn, Owen Wijndal, Brian Brobbey, Calvin Bassey en Francisco Conceiçao. De club wil sowieso nog een extra spits hebben en een rechtsback. Een middenvelder heeft minder prioriteit.

Dat meldt De Telegraaf. Devyne Rensch krijgt deze voorbereiding het vertrouwen op de vleugel na het vertrek van Noussair Mazraoui, maar er zijn nog wat vraagtekens over de verdediger. Een serieuze concurrent heeft hij op dit moment niet. Sean Klaiber is namelijk gewogen en te licht bevonden deze voorbereiding. Hij mag op zoek naar een nieuwe club, aangezien er bij de landskampioen geen minuten voor hem in lijken te zitten.

Mogelijk wordt voormalig PSV-verdediger Santiago Arias de nieuwe aanwinst van de Amsterdammers. Hij zou aangeboden zijn in de Johan Cruijff Arena nu hij bij Atlético Madrid geen uitzicht op minuten heeft. De Colombiaan mag transfervrij vertrekken van de club, maar zijn salaris zou behoorlijk zijn. Daarom neemt de clubleiding in Amsterdam de tijd om een keuze te maken. Arias heeft bewezen een meerwaarde te kunnen zijn in de Eredivisie en zou als 'interessante optie' gezien worden, maar de laatste jaren liep hij meerdere keren tegen blessures aan.

Edson Álvarez

Op het middenveld zou Alfred Schreuder ook nog wel een extra speler willen hebben, al ligt daar niet de prioriteit. De Amsterdammers willen eerst een rechtsback en extra spits vastleggen voor er naar het middenrif wordt gekeken. Wel ligt de nadruk momenteel op het behouden van Edson Álvarez, die afgelopen seizoen een vaste waarde was. De Mexicaan zou van de clubleiding te horen hebben gekregen dat hij sowieso tot het wereldkampioenschap in Qatar niet mag vertrekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen