Alfred Schreuder hoopt snel op duidelijkheid over Mohamed Ihattaren

27 juli 2022, 09:13

Alfred Schreuder hoopt binnen afzienbare tijd duidelijkheid te krijgen over Mohamed Ihattaren. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler begon de voorbereiding sterk, maar ontbreekt inmiddels al een tijdje. Naar verluidt wordt hij bedreigd.

"De club is in gesprek met Mo. We horen er op korte termijn wel iets meer over denk ik", zegt Schreuder bij Ziggo Sport. De afwezigheid van de voetballer zorgt volgens de trainer niet voor onrust binnen de selectie. "Ik heb niet het gevoel dat er veel over gesproken wordt. De jongens zijn toch vooral op zichzelf en met het team bezig. Ik als trainer ook. We moeten proberen om een winnend elftal te krijgen. Daar steek ik mijn energie in."

De trainer vertelt voor de camera dat hij maandag en dinsdag nog contract met de speler heeft gehad, maar wil niet zeggen wat er besproken is. "Dat houd ik tussen ons", aldus Schreuder. Ook technisch directeur Gerry Hamstra liet zich uit over de situatie van Ihattaren. "We zijn allemaal bezorgd om Mo. Vanuit Ajax is er contact met hem, hopelijk gaat het snel weer de goede kant op en kunnen we hem snel weer begroeten."

De technisch directeur van de Amsterdammers wilde verder weinig loslaten. Zo is niet bekend of de voetballer momenteel individueel doortraint. "Het allerbelangrijkste is dat het goed gaat", aldus Hamstra. "Als je je goed voelt als mens, dan komt de rest vanzelf. Hopelijk is hij er snel weer bij."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen