Cirkel is rond voor teruggekeerde Idrissi: "Altijd een droom geweest"

27 juli 2022, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Oussama Idrissi mag zich dit seizoen Feyenoorder noemen. De buitenspeler komt op huurbasis naar Rotterdam, waar hij opnieuw gaat samenwerken met Arne Slot. Met de komst van de aanvaller is de oefenmeester weer een stap dichter bij zijn ideale opstelling, na het vertrek van Luis Sinisterra.

Slot stuwde de aanvaller bij AZ al naar grote hoogte. In zijn laatste seizoen in Alkmaar was de aanvaller goed voor dertien doelpunten in 25 eredivisiewedstrijden. Het leverde hem een mooie transfer op naar Sevilla, maar daar wist hij dat hoge niveau niet vast te houden. De aanvaller wist nooit onomstreden te worden en verhuurperiodes aan Ajax en Cadiz hielpen hem ook niet om zichzelf weer in de kijker te spelen. Daarom mag hij nu opnieuw tijdelijk vertrekken uit Andalusië.

De aanvaller speelde in het verleden al in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar vertrok toen naar FC Groningen. Via een omweg maakt hij nu alsnog zijn opwachting in het eerste elftal. Het maakt Idrissi trots, zo vertelt hij op de website van zijn tijdelijke werkgever. "De jaren hier in de jeugdopleiding hebben mij veel gebracht, als voetballer en als mens. Ik heb daar hele warme en mooie herinneringen aan en wil er hier graag meer aan toevoegen. Als speler van Feyenoord in De Kuip spelen is altijd een droom geweest. Ik ben enorm vereerd dat dat er nu van gaat komen."

Concurrentiestrijd

Idrissi moet in Rotterdam de concurrentiestrijd aangaan met Patrik Walemark en Javairô Dilrosun, al zouden die spelers liever aan de rechterkant van het veld spelen. De kans is dus groot dat de buitenspeler snel een basisplaats verovert bij de ploeg van zijn oude trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

26 jaar en de cirkel is nu al rond? Dat is toch pas als je het in het buitenland heb gemaakt. Een paar mooie transfers heb gehad van bijvoorbeeld Groningen naar PSV, Chelsea, Real Madrid, furore heb gemaakt bij Bayern München om dan nog een paar wedstrijdjes bij Groningen te gaan voetballen. DAN is een cirkel rond. Niet als je bij 2 eredivisie clubs in de weg heb gelopen en bij Sevilla nog niet eens de bank heb mogen verwarmen.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zuur commentaar hoor. Met 13 doelpunten in 25 wedstrijden, mag jij ook wel in de weg lopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen