Slot ziet eindelijk veel doelpunten bij Feyenoord: NAC overlopen

27 juli 2022, 15:12

Feyenoord heeft woensdagmiddag vertrouwen getankt tegen NAC Breda, dat niet alle basisspelers opstelde. De Rotterdammers wonnen overtuigend met 6-1. Ongekende weelde voor trainer Arne Slot, die zijn ploeg tot dusver slechts twee keer zag scoren in vier oefenduels.

De oefenmeester zag voor rust al meer doelpunten dan tot dusver in de voorbereiding. Patrik Wålemark en Alireza Jahanbakhsh tekenden voor een treffer, terwijl Stef de Wijs de bal in eigen doel kopte. Bij de Rotterdammers begonnen Javairô Dilrosun en de Poolse huurling Sebastian Szymanski in de basis, maar na driekwartier zat hun wedstrijd erop. Danilo en Cole Bassett kwamen voor het duo binnen de lijnen.

Die twee vonden elkaar makkelijk bij de vierde treffer van de Rotterdammers. De Braziliaanse aanvaller legde de bal goed af, waarna de Amerikaan de bal tegen de touwen werkte. Na een uur spelen besloot Slot om nog een aantal keer te wisselen. Lennard Hartjes zorgde met een fraaie solo voor doelpunt nummer vijf, Mohamed Taabouni was goed voor de laatste Feyenoord-goal. Sabir Agougil zorgde aan het einde van de wedstrijd voor de Bredase eretreffer.

Daardoor hield Feyenoord opnieuw niet de nul. De Rotterdammers, die nog wachten op meerdere versterkingen, kreeg in alle oefenduels minstens één treffer tegen. In totaal staat de teller nu op acht doelpunten voor en vijftien treffers tegen. Zondag speelt de ploeg de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Dan is het Spaanse Osasuna de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen