'Wijnaldum zet zinnen op Serie A, salaris nog struikelblok'

27 juli 2022, 17:21

Georginio Wijnaldum hoopt op een overstap naar AS Roma. De middenvelder mag vertrekken bij Paris Saint-Germain en heeft diverse aanbiedingen van clubs gehad om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar heeft zijn zinnen gezet op een stap naar Italië. Dat is echter nog geen uitgemaakte zaak.

AS Roma en Paris Saint-Germain staan in 'direct contact' over de transfer van Wijnaldum, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De middenvelder van het Nederlands elftal heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken uit Parijs en zijn loopbaan elders moet gaan vervolgen. Uit diverse topcompetities klonk een lokroep, maar Wijnaldum kiest voor een avontuur in Rome.

Alle partijen lijken daarvan te profiteren. Roma heeft er met Wijnaldum een speler met ervaring op het hoogste niveau bij, terwijl de middenvelder zelf meer kans maakt op minuten en zodoende weer in beeld komt bij het Nederlands elftal. PSG neemt bovendien afscheid van een speler die door de nieuwe coach Christophe Galtier als overbodig is beschouwd.

Een overstap is echter nog niet rond. Salaris en andere details vormen momenteel nog een struikelblok in de deal. Wijnaldum verdient in Parijs ruim negen miljoen euro per jaar, waar Roma niet aan kan voldoen.

Lees ook: Verbeek: "Wijnaldum een van de beste nummers 8 van Europa"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

baltegenmuur22
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

veel spelers die eigenlijk door hun groot salaris genoodzaakt zijn om toch maar het wk te kunnen halen,beslissen ineens om dan maar in italie te gaan spelen.komaan,die competitie stelt toch niet veel voor?daar kun je als speler zowel verdedigend+- 40jaar en middenveld en aanval ook +- 39 jaar nog meehobbelen.waarom wijnaldum toch naar hier wilt verkassen is mij een raadsel.of misschien is zijn pijp echt wel helemaal leeg en hoort hij enkel daar nog

MrHamstring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijkbaar is geld het belangrijkste voor hem. Geen oproep Oranje. Behoorlijk van een voetstuk gevallen...

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij hapt niet direct toe, wat zakelijk gezien misschien verstandig is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen