'Lens kiest 14 maanden na laatste duel voor derde niveau Frankrijk'

27 juli 2022, 21:26

Jeremain Lens gaat waarschijnlijk aan de slag in Frankrijk. De 34-jarige aanvaller zit na zijn transfervrije vertrek bij de Turkse topclub Besiktas zonder club en is door FC Versailles 78 verleid om naar de semi-professionele competitie Championnat National te komen. Versailles speelde vorig seizoen nog op het vierde niveau.

Volgens L'Équipe staat Lens op het punt om zijn handtekening te zetten bij Versailles. Eerder deze week meldden Italiaanse media nog dat Lens voor een overstap naar Serie C-club Vis Pesaro zou kiezen, maar door die transfer kan volgens Franse berichtgeving een streep. Voor Lens is het zijn eerste avontuur in een Franse competitie.

De aanvaller maakte in 2006 zijn profdebuut bij AZ en speelde in Nederland verder voor NEC en PSV. Bij laatstgenoemde club groeide hij uit tot international van het Nederlands elftal, waarvoor de teller op 34 interlands staat. Via Dinamo Kiev belandde de aanvaller in de Premier League bij Sunderland. De laatste jaren droeg hij het shirt van Fenerbahce, Besiktas en Fatih Karagümrük.

Daar speelde hij in mei 2021 voor het laatst een officiële wedstrijd. Sindsdien zit Lens zonder werkgever. In zijn laatste seizoen in de Turkse competitie bleef hij steken op zeventien optredens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen