PSV mist Yorbe Vertessen tegen Ajax en AS Monaco

28 juli 2022, 14:06   Bijgewerkt: 28 juli 2022, 15:03

PSV moet het komende zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax stellen zonder Yorbe Vertessen. De 21-jarige aanvaller is woensdagavond geopereerd aan een blindedarmontsteking, zo meldt de Eindhovense club via de officiële kanalen.

De operatie is succesvol verlopen, maar het gaat nog even duren voordat Vertessen weer in actie komt. PSV meldt in een kort statement dat de Belgische aanvaller twee weken moet rusten. Mits alles goed gaat, kan Vertessen daarna weer aansluiten bij de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij.

Vertessen zal komend weekend in elk geval niet in actie komen als PSV tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal speelt. De aanvaller mist eveneens de dubbele ontmoeting met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League en de start van de Eredivisie tegen FC Emmen.

Verder werkt PSV met een bijna complete selectie toe naar de start van het seizoen. Mauro Júnior, Carlos Vinícius en Olivier Boscagli (allen geblesseerd) zijn er nog niet bij. André Ramalho traint inmiddels weer volledig mee, maar een basisplaats lijkt voor hem nog wat te vroeg te komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vervelend, maar 'missen' is wel een groot woord als het over Vertessen gaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen