Willem II toont ambities met vijfde 'Eredivisie-aanwinst' van de zomer

28 juli 2022 – Willem II heeft de vijfde speler binnen gehengeld die afgelopen seizoen in de Eredivisie speelde. Jesse Bosch komt transfervrij over van FC Twente. De middenvelder doorliep daar de jeugdopleiding, maar kreeg geen contractverlenging. Hij wist de afgelopen twee seizoenen niet ui te groeien tot onomstreden basisspeler in Enschede.

Willem II toont ambities met vijfde 'Eredivisie-aanwinst' van de zomer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De middenvelder speelde desondanks 66 wedstrijden in de competitie. "Ik heb bij Twente mijn doorbraak mogen beleven en ben de club zeer dankbaar. Maar van op de bank zitten word ik geen betere speler. Ik ben nú jong en wil nú spelen, dus ben ik blij dat Willem II aanklopte", aldus Bosch, die met technisch directeur Teun Jacobs en trainer Kevin Hofland praatte voor hij zijn handtekening zette onder een tweejarig contract. "Van die gesprekken kreeg ik zó veel energie, waardoor ik graag voor Willem II kies."

De 'td' is blij met zijn komst. "Hij is een jonge middenvelder met veel loopvermogen, die in de opleiding van FC Twente veel assists gaf en goals scoorde. Dat is er op Eredivisieniveau niet volledig uitgekomen, maar we zijn ervan overtuigd dat hij in de KKD de weg naar de goal weer weet te vinden en mede daardoor stappen in zijn ontwikkeling zet", aldus Jacobs op de website van de club die afgelopen seizoen degradeerde.

De Tilburgers doen er alles aan om meteen weer terug te keren op het hoogste niveau. Eerder werden Eredivisie-spelers Lucas Woudenberg, Erik Schouten, Nick Doodeman en Kostas Lamprou al opgepikt. Daarnaast kwamen ook Matthias Verreth, Thibaut Lesquoy, Joshua Smits, Joeri Schroijen en Jeremy Bokila.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd