Feyenoord heeft beet: Jacob Rasmussen volgende versterking

29 juli 2022, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord staat op het punt weer een slag te slaan op de transfermarkt. Volgens 1908.nl wordt Jacob Rasmussen de volgende versterking van de Rotterdamse club. De 25-jarige verdediger van Fiorentina wordt vandaag nog medisch gekeurd. Feyenoord huurt Rasmussen voor één seizoen met een optie tot koop.

De onderhandelingen tussen Feyenoord, Fiorentina en Rasmussen zouden deze week in een stroomversnelling zijn geraakt. Inmiddels hebben de clubs en speler elkaar gevonden in de transfer- en contractvoorwaarden. De verdediger, die de laatste twee seizoenen door Fiorentina werd uitgeleend aan Vitesse, zou al in Rotterdam zijn gesignaleerd. Het lijkt zodoende niet lang meer te duren voordat de deal wordt afgerond.

Met Rasmussen haalt Feyenoord een versterking voor het hart van de verdediging in huis. De Deen startte zijn carrière in Duitsland bij St. Pauli en kwam via Rosenborg in 2018 terecht bij Empoli. Slechts een half jaar later nam Fiorentina hem over om hem meteen weer te verhuren aan de club waar hij het seizoen was begonnen. De afgelopen jaren werd Rasmussen uitgeleend aan Erzgebirge Aue (Duitsland) en Vitesse.

Feyenoord is deze weken bijzonder actief op de transfermarkt. Met Javairô Dilrosun, Sebastian Szymanski, Oussama Idrissi en Quinten Timber werden in korte tijd vier nieuwe spelers aan de selectie van trainer Arne Slot toegevoegd. Rasmussen zal binnenkort ook worden gepresenteerd in Rotterdam en dat geldt eveneens voor Santiago Giménez. Feyenoord lijkt bovendien nog een linksback te willen aantrekken. Matías Viña (AS Roma) en Derry John Murkin (FC Volendam) zouden daarvoor in beeld zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig gaan de aankopen sneller als volgend jaar ,zodat we niet achter de feiten aan hoeven lopen.Ik denk dat feyenoord dit jaar mee gaat doen voor plaats 2.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gelukkig heeft feijenoord ook wat money om te spenden.

Pokebowl17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker, dat is echt een verschil met vorig jaar. Een Veerman scenario is duidelijk voorkomen met het snel doorpakken op Timber.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We hebben wat meer geld ook . Wat prettig is dan kun je huren met koop ,en gewoon kopen . Ipv twijfelgevallen zoals byv diemers kopen ,of huren zonder koop . Je bent wat meer baas in eigen huis

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik bedoel vorig jaar natuurlijk...

Quarlon
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dat niet alleen, ik ben ook best tevreden over de aangetrokken spelers

williamremert15
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hé k ajaxcieden ook altijd maar dan wel allemaal ajaxcieden of ex ajaxcieden halen😂

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoezo , timber komt uit de feyenoord jeugd en zijn broer is door ajax uit de jeugd van feyenoord weg gehaald.En heeft ajax niet ene berghuis weggekocht bij feyenoord?. Als je ergens geen verstand van hebt kun je beter je mond houden sukkel!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen