'Slot ziet het niet zitten in Hendrix, Duitse club biedt uitweg'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – Jorrit Hendrix lijkt op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Jacob Rasmussen hem in principe vervangt in de selectie. Arne Slot is geen fan van Hendrix, die zijn carrière mogelijk vervolgt in Duitsland.

'Slot ziet het niet zitten in Hendrix, Duitse club biedt uitweg'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord nam Hendrix in januari op huurbasis over van Spartak Moskou. Het was de bedoeling dat de middenvelder anderhalf seizoen in De Kuip zou blijven, maar er lijkt al na een half jaar een einde te komen aan de samenwerking. Hendrix komt namelijk niet voor in de plannen van Slot.

Eerder deze transferperiode werd Hendrix in verband gebracht met een overgang naar FC Twente en Antwerp FC. Volgens Sky Deutschland heeft inmiddels ook Fortuna Düsseldorf, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, interesse in Hendrix. De Duitse club deed vorig jaar al een keer zaken met Feyenoord. Toen maakte Róbert Bozénik de tijdelijke overstap naar Düsseldorf.

Een zomerse transfer van Hendrix heeft nog wel wat voeten in de aarde. Hoewel de oud-speler van PSV op dit moment bij Feyenoord speelt, is Spartak Moskou nog altijd zijn eigenlijke werkgever. Dat betekent dat er met meerdere partijen overeenstemming moet worden bereikt.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd