'Ajax wil Engelse en Spaanse clubs aftroeven met nieuwe rechtsback'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – Ajax hoopt meerdere clubs af te troeven in de strijd om Jorge Sanchez. De Mexicaan wordt gezien als ideale versterking voor de rechtsbackpositie na het transfervrije vertrek van Noussair Mazraoui. Momenteel heeft Alfred Schreuder voor de plek alleen Devyne Rensch tot zijn beschikking, aangezien Sean Klaiber te licht bevonden zou zijn.

'Ajax wil Engelse en Spaanse clubs aftroeven met nieuwe rechtsback'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Spaanse en Engelse clubs zouden volgens De Telegraaf ook op de 24-jarige verdediger azen, maar Ajax wil die clubs dus aftroeven. De Amsterdammers hebben het voordeel dat ze de afgelopen jaren meerdere spelers vanuit Zuid-Amerika voor miljoenen hebben doorverkocht. De kampioen van Nederland wordt inmiddels gezien als ideale springplank om de top van Europa te bereiken. Daarnaast speelt in de Johan Cruijff ArenA landgenoot Edson Álvarez.

De vleugelverdediger speelde tot dusver 21 interlands voor zijn land en zou voor ongeveer vijf miljoen euro op te pikken zijn, laat Mike Verweij weten in de podcast van het medium. In totaal speelde hij al bijna tweehonderd wedstrijden in de Mexicaanse competitie, waardoor de Amsterdammers denken dat hij er meteen kan staan. Zo zou zijn komst een beetje lijken op die van Nicolas Tagliafico. Ook hij kwam met de nodige ervaring voor een relatief laag bedrag over.

Santiago Arias
Afgelopen week werd de naam van Santiago Arias al gelinkt aan Ajax. De verdediger, die in het verleden bij PSV furore maakte, zit op een dood spoor bij Atlético Madrid. Hoewel zijn contract nog een seizoen doorloopt, zou hij transfervrij mogen vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. De rechtsback is aangeboden bij de Amsterdammers, maar er zou de nodige twijfel zijn over zijn fysieke staat. De afgelopen jaren was hij meerdere keren geblesseerd.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd