'St. Juste valt met neus in de boter: Ronaldo nieuwe ploeggenoot?'

29 juli 2022 – Jeremiah St. Juste maakte deze zomer de overstap van Mainz naar Sporting Portugal. Op dat moment had hij nooit kunnen bedenken dat hij ploeggenoot van Cristiano Ronaldo zou worden, maar inmiddels valt het niet meer uit te sluiten. De zaakwaarnemer van de wereldster zou al in gesprek zijn met de clubleiding over een contract.

'St. Juste valt met neus in de boter: Ronaldo nieuwe ploeggenoot?'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo wil weg bij Manchester United omdat de ploeg komend seizoen niet in de Champions League speelt. De aanvaller heeft de afgelopen dagen met Erik ten Hag gesproken over zijn toekomst, maar die gesprekken hebben hem niet op andere gedachten kunnen brengen. Terwijl de Engelse ploeg met 21 spelers richting Noorwegen vliegt voor een oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid, is de Portugees niet van de partij.

La Repubblica en The Athletic weten dat Ronaldo waarschijnlijk nooit minuten gaat maken onder Ten Hag. Spelersagent Jorge Mendes zou inmiddels de gesprekken zijn gestart met Sporting, de club waar het voor de routinier allemaal begon. Zelf zou hij wel openstaan voor een terugkeer naar Lissabon. De club speelt Champions League, strijdt jaarlijks mee om de prijzen en hij kan de onomstreden ster van de ploeg worden. Het klinkt hem als muziek in de oren.

Volgens het medium zijn de onderhandelingen 'ingewikkeld'. United wil de aanvaller het liefst niet laten gaan, maar het bestuur weet dat het ook geen zin heeft om de voetballer tegen zijn zin in te houden. Daarom zou de deur niet helemaal dichtzitten. Ronaldo miste tot dusver de hele voorbereiding bij Manchester United wegens familieomstandigheden.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd