'St. Juste valt met neus in de boter: Ronaldo nieuwe ploeggenoot?'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – Jeremiah St. Juste maakte deze zomer de overstap van Mainz naar Sporting Portugal. Op dat moment had hij nooit kunnen bedenken dat hij ploeggenoot van Cristiano Ronaldo zou worden, maar inmiddels valt het niet meer uit te sluiten. De zaakwaarnemer van de wereldster zou al in gesprek zijn met de clubleiding over een contract.

'St. Juste valt met neus in de boter: Ronaldo nieuwe ploeggenoot?'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo wil weg bij Manchester United omdat de ploeg komend seizoen niet in de Champions League speelt. De aanvaller heeft de afgelopen dagen met Erik ten Hag gesproken over zijn toekomst, maar die gesprekken hebben hem niet op andere gedachten kunnen brengen. Terwijl de Engelse ploeg met 21 spelers richting Noorwegen vliegt voor een oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid, is de Portugees niet van de partij.

La Repubblica en The Athletic weten dat Ronaldo waarschijnlijk nooit minuten gaat maken onder Ten Hag. Spelersagent Jorge Mendes zou inmiddels de gesprekken zijn gestart met Sporting, de club waar het voor de routinier allemaal begon. Zelf zou hij wel openstaan voor een terugkeer naar Lissabon. De club speelt Champions League, strijdt jaarlijks mee om de prijzen en hij kan de onomstreden ster van de ploeg worden. Het klinkt hem als muziek in de oren.

Volgens het medium zijn de onderhandelingen 'ingewikkeld'. United wil de aanvaller het liefst niet laten gaan, maar het bestuur weet dat het ook geen zin heeft om de voetballer tegen zijn zin in te houden. Daarom zou de deur niet helemaal dichtzitten. Ronaldo miste tot dusver de hele voorbereiding bij Manchester United wegens familieomstandigheden.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd