Uitgerekend Smal blinkt uit als Jans komst van Ajacied bevestigt

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – FC Twente heeft vertrouwen getankt tijdens het laatste oefenduel van de voorbereiding. Bologna werd met 4-1 verslagen door de Tukkers, die een week voor de competitiestart al helemaal klaar zijn op de transfermarkt. Ron Jans bevestigde kort voor de wedstrijd dat Anass Salah-Eddine een seizoen gehuurd wordt. De trainer zag daarna uitgerekend linksback Gijs Smal uitblinken.

Uitgerekend Smal blinkt uit als Jans komst van Ajacied bevestigt

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De vleugelverdediger gaf de voorzet bij de eerste treffer van Daan Rots na een paar minuten spelen en ook bij het tweede doelpunt van stond hij aan de basis met een assist. Deze keer mocht Joshua Brenet de bal tegen de touwen werken. Bij de derde goal speelde de back geen rol: Michel Vlap maakte het doelpunt op aangeven van Virgil Misidjan. De vierde goal maakte Smal zelf. Het was een bekroning op een geweldige eerste helft van hem en zijn ploeggenoten.

Tussendoor maakte Adama Soumaoro nog wel een eretreffer voor de Italianen, maar spannend werd het geen moment in de Grolsch Veste. Dat betekent dat de Tukkers komende week vol vertrouwen naar Servië kunnen afreizen. Daar speelt de ploeg voor het eerst in acht jaar weer eens een Europese wedstrijd. In de voorronde van de Conference League is Cukaricki de tegenstander.

Anass Salah-Eddine
Voor de wedstrijd liet Jans weten dat Salah-Eddine op huurbasis overkomt van Ajax. "We zaten al een poosje op hem te azen en het is nu gelukkig gelukt. We hopen dat het papierwerk op tijd rond is, zodat hij ook mee kan naar Belgrado", vertelde de trainer voor de camera van ESPN. "Ik wil op elke positie een Eredivisie-voetballer hebben staan en dat hebben we nu ook op de linksbackpositie. Dus daar ben ik hartstikke blij mee." Of de Ajacied gaat spelen is nog maar de vraag. Smal gaf op precies het juiste moment zijn visitekaartje af.

Lees ook: Ajax verlengt contract Salah-Eddine en stalt hem in Eredivisie

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd