Ten Hag slikt eerste nederlaag tijdens officieus debuut Eriksen

30 juli 2022, 15:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Christian Eriksen heeft zijn eerste minuten als speler van Manchester United achter de rug. De Deense middenvelder maakte tijdens het oefenduel met Atlético Madrid na rust voor de eerste keer zijn opwachting in het shirt van de Mancunians. Het affiche eindigde in Spaans voordeel: dankzij een late goal werd het 0-1.

Eriksen kwam na 69 minuten binnen de lijnen voor Anthony Martial en drukte met enkele splijtende passes direct zijn stempel op het spel van zijn nieuwe werkgever. Op datzelfde moment kwam ook Donny van de Beek als invaller binnen de ploeg. Tyrell Malacia was de enige oud-Eredivisionist die aan de aftrap verscheen. Hij kreeg de voorkeur boven bankzitter Alex Telles.

De ploeg van Erik ten Hag was de betere partij tegen de Spaanse topclub. De Engelsen schoten viermaal op doel, maar vonden steeds weer Jan Oblak op hun weg. In de slotfase van de wedstrijd schoot Joao Felix zijn ploeg alsnog naar de overwinning. De Portugese aanvaller opende in de 87ste minuut van de wedstrijd alsnog de score.

Ten Hag, die middenvelder Fred in blessuretijd nog zijn tweede gele kaart zag krijgen, hield miljoenenaankoop Lisandro Martínez negentig minuten op de bank. De linksbenige Argentijn zat voor de eerste keer bij de selectie, maar maakte dus nog niet zijn opwachting.

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Erik je krijgt het toch niet voor elkaar die Engelse voetballers snappen helemaal geen ballen verstand van Total Footbal, dat kan alleen bij Ajax en Barca ,dat zit die Engelse helemaal niet in hun gene t zijn voor zover ik het kan analyseren individuele kick and run boetballers, er is helemaal geen team nog in mijn ogen, Erik verstaan die gasten jou Engels wel goed als je ze wat uitleg bij de training, dit is totaal niks voetballers ,die knikken wel ja en nee en amen ,en ze gaan gewoon door met hun eigen oude vertrouwde manier van spelen, gewoontes zoals kick and run voetbal en zeggen ze doei Erik, dikke vingers voor jou ,Engelse school is the best ,wat paard heeft geschreven kan een Ezel niet lezen, er is geen team work, geen tiki taki terug te zien ,dat begrijpen die Ezels daar niet Erik !!!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou met het huidige barca dat vraag ik me af ...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen