Ten Hag bevestigt: Man United beschikt zondag weer over Ronaldo

30 juli 2022 – Cristiano Ronaldo gaat inderdaad zijn rentree maken voor Manchester United. Daarop hintte de Portugees vrijdag zelf al, en een bevestiging van trainer Erik ten Hag volgde een dag later. Ronaldo zal in actie komen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Rayo Vallecano. 

Ten Hag bevestigt: Man United beschikt zondag weer over Ronaldo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Cristiano Ronaldo zal spelen tegen Rayo Vallecano", werden de duidelijke woorden van Ten Hag geciteerd door onder meer transferjournalist Fabrizio Romano. "Ja, hij zal onderdeel uitmaken van de selectie. We zullen zien hoe lang hij kan spelen."

Geruchten
Tot dusver kwam Ronaldo nog niet in actie tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De sterspeler had een tijd lang vrijaf gekregen vanwege familieomstandigheden. Tegelijkertijd volgden de geruchten over zijn toekomst elkaar in rap tempo op. Ronaldo zou willen vertrekken bij United en werd aan veel Europese topclubs gelinkt. 

De basisplaats van Ronaldo duidt er echter op dat hij nog niet helemaal klaar is bij United. Afgelopen dinsdag werd al aangekondigd dat Ten Hag deze week met de speler om tafel zou gaan, waarbij hij een poging zou doen hem te overtuigen om te blijven. Volgens zijn contract is Ronaldo nog tot 2023 speler van de club waar hij een jaar geleden terugkeerde.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd