Ten Hag openbaart conditionele achterstand Ronaldo

31 juli 2022 – Cristiano Ronaldo is volgens Erik ten Hag nog niet klaar voor de start van het nieuwe seizoen. De sterspeler van Manchester United miste vanwege privé-omstandigheden een groot deel van de voorbereiding en heeft daardoor een conditionele achterstand opgelopen.

Ten Hag openbaart conditionele achterstand Ronaldo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo maakt zondagmiddag zijn rentree bij Manchester United. In het oefenduel met Rayo Vallecano gaat de 37-jarige aanvaller zijn eerste minuten onder Ten Hag maken. De kans is klein dat Ronaldo over een week, als Manchester United het seizoen in de Premier League opent tegen Brighton & Hove Albion, meteen (als basisspeler) wordt ingezet.

Ten Hag vertelt aan Viaplay dat hij het lastig vindt om te bepalen wanneer Ronaldo er wel klaar voor is. "Dat kan ik op dit moment niet zeggen. Hij zit op dit moment absoluut niet op het niveau van de rest van de selectie, want hij heeft veel weken gemist. Hij heeft wedstrijden en vooral trainingen nodig", aldus de manager van Manchester United.

Ronaldo is sinds deze week weer in training bij Manchester United. De vraag is voor hoe lang. Het is geen geheim dat de Portugese aanvaller een vertrekwens heeft. Manchester United wil tot op heden niet meewerken aan een vertrek/verhuur van de aanvaller, die beschikt over een contract dat nog een jaar doorloopt.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd