Henk Veerman laat hart spreken en maakt cirkel rond

31 juli 2022, 14:13   Bijgewerkt: 31 juli 2022, 15:01

Henk Veerman is al na een half jaar vertrokken bij FC Utrecht. De boomlange spits keert terug naar FC Volendam, zo heeft de promovendus zondagmiddag via de officiële kanalen aangekondigd.

Met de stap naar Volendam maakt Veerman de cirkel rond. De spits komt immers uit het vissersdorp en zette er tevens zijn eerste stappen in het profvoetbal. Via sc Heerenveen, St. Pauli en opnieuw Heerenveen streek Veerman een half jaar geleden naar bij Utrecht.

Veerman kon niet overtuigen in de Domstad en maakte slechts één doelpunt in tien wedstrijden. Utrecht trok deze zomer Daishawn Redan en Bas Dost aan, wat voor Veerman het perspectief niet bepaald verbeterde. Volgens De Telegraaf boden meerdere clubs Veerman een uitweg. De aanvaller kon zijn loopbaan ook vervolgen bij Excelsior, KV Kortrijk, in Saoedi-Arabië of Duitsland, maar laat zijn hart spreken en kiest voor een terugkeer naar Volendam.

Veerman is pas de eerste echte versterking van de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Gaetano Oristanio en Filip Stankovic werden een jaar langer gehuurd van Internazionale, terwijl Benaissa Benamar definitief overkwam van Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen