'Cillessen krijgt duidelijke boodschap van Gattuso en Valencia'

31 juli 2022, 15:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen heeft zijn langste tijd bij Valencia gehad. De 33-jarige doelman komt dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Gennaro Gattuso.

Cillessen maakte zaterdag geen deel uit van de selectie van Valencia voor de oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest. Volgens AS zag Gattuso geen heil in het meenemen van de Nederlandse doelman omdat hij ook al een beroep kan doen op Giorgi Mamardasjvili, Jaume Domènech en Cristian Rivero. Eerstgenoemde is dit beoogde eerste keer dit seizoen.

Valencia wil om sportieve, maar ook om financiële redenen afscheid van Cillessen. De Nederlandse doelman is namelijk een van de grootverdieners bij Los Che. Zijn vertrek zou ruimte creëren in het salarishuis. Die ruimte heeft Valencia nodig om zomeraanwinsten Samu Castillejo (AC Milan) en Samuel Lino (gehuurd van Atlético Madrid) in te kunnen schrijven voor de Spaanse competitie.

De Nederlandse doelman zou zelf de samenwerking ook willen beëindigen. Dat heeft mede te maken met het feit dat hij in beeld wil blijven bij Louis van Gaal. Speelt hij een half jaar niet, dan is de kans klein dat de bondscoach hem in de winter meeneemt naar het WK. Het contract van Cillessen bij Valencia loopt nog één jaar door. Valencia zou nog geen aanbiedingen voor de voormalig keeper van NEC, Ajax en FC Barcelona hebben ontvangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ronnie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Op naar AJAX dan maar.

EdColijn19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer een neus die faalt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen