'Feyenoord shopt bij FC Twente als Fredrik Aursnes vertrekt'

1 augustus 2022, 07:59   Bijgewerkt: 1 augustus 2022, 09:44

Feyenoord heeft de opvolger van de door Benfica begeerde Fredrik Aursnes al geïdentificeerd. Vertrekt de Noorse middenvelder, dan klopt de Rotterdamse club volgens De Telegraaf aan bij FC Twente. Ramiz Zerrouki is bij Feyenoord in beeld om Aursnes te vervangen.

Aursnes wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer naar Benfica. Transferspecialist Fabrizio Romano maakte een week geleden bekend dat de nieuwe club van trainer Roger Schmidt liefst vijftien miljoen euro plus bonussen over heeft voor de middenvelder. 1908.nl kwam zondag met een update: in Rotterdam gaat men ervan uit dat Aursnes nog deze week wordt verkocht aan Benfica.

Arne Slot liet vlak voor de verloren oefenwedstrijd tegen Osasuna (1-2) weten dat Feyenoord bij een vertrek van Aursnes '100 procent zeker' een vervanger haalt. Daarbij hebben de Rotterdammers hun oog laten vallen op Zerrouki, die bij Twente beschikt over een contract dat nog twee jaar doorloopt. Verwacht wordt dat de afkoopsom 'meer dan drie of vier miljoen euro' bedraagt.

Zerrouki genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Ajax en maakte in 2016 de overstap naar Twente. Daar heeft hij lang op een doorbraak in het eerste elftal moeten wachten. Inmiddels is Zerrouki basisspeler in Enschede. Namens Twente speelde de middenvelder 63 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij goed was voor twee doelpunten en drie assists.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen