Ronaldo verlaat Old Trafford nog voor einde oefenwedstrijd

1 augustus 2022, 08:21   Bijgewerkt: 1 augustus 2022, 12:44

Cristiano Ronaldo maakte zondagmiddag zijn rentree bij Manchester United in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Rayo Vallecano (1-1). Nog voor het laatste fluitsignaal had geklonken, was de Portugese ster alweer op weg naar huis.

Terwijl de tweede helft van de vriendschappelijke wedstrijd in gang was, werd Ronaldo buiten Old Trafford gefotografeerd. Dat de aanvaller niet gewoon tot het einde van de wedstrijd in het stadion was, zorgt voor verbaasde reacties in Engeland. Onduidelijk is of hij toestemming had van Erik ten Hag om eerder naar huis te gaan.

Ronaldo deed zondag een helft mee tegen Rayo Vallecano, nadat hij de eerder vijf oefenwedstrijden vanwege familie-omstandigheden had gemist. De Portugees heeft ten opzichte van zijn teamgenoten een conditionele achterstand, zo liet Ten Hag in aanloop naar de oefenwedstrijd in Manchester weten. Het lijkt er zodoende op dat Ronaldo komend weekend nog niet in actie komt als United het seizoen opent tegen Brighton & Hove Albion.

Het is überhaupt nog maar de vraag of Ronaldo dan nog speler van Manchester United is. Hoewel de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or nooit publiekelijk heeft uitgesproken dat hij zijn huidige werkgever wil verlaten, is het geen geheim dat hij een vertrekwens heeft. Manchester United wil (vooralsnog) echter niet meewerken aan een vertrek van Ronaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eens een diva, altijd een diva.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet meer opstellen ,die wil gewoon weg ,dus laat gaan

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Juist. Als ik MU was zou ik sowieso dolblij zijn dat een 37 jarige speler nog een transfersom op kan leveren. Als Ten Hag zou ik dolblij zijn als je hem kwijt bent, want hij is veel te bepalend terwijl Ten Hag juist een nieuwe start wil maken en de selectie naar zijn hand wil zetten. Ronaldo wil zelf ook graag weg, ik zou hem geen strobreed in de weg leggen en zelfs actief clubs benaderen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik neem aan dat er een gesprek geweest is . En nu gebeurd dit ,dan weet je als coach ,als club dat het beter is om hem te laten gaan. Maar goed iemand moet hem wel kunnen en willen betalen . Hij heeft een groot ego.dus ik denk dat hij waatschijnlijk ook geen water bij de wijn gaat doen

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die man heeft echt een ego groter dan de aarde.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen