Ronaldo verlaat Old Trafford nog voor einde oefenwedstrijd

1 augustus 2022 – Cristiano Ronaldo maakte zondagmiddag zijn rentree bij Manchester United in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Rayo Vallecano (1-1). Nog voor het laatste fluitsignaal had geklonken, was de Portugese ster alweer op weg naar huis.

Ronaldo verlaat Old Trafford nog voor einde oefenwedstrijd

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Terwijl de tweede helft van de vriendschappelijke wedstrijd in gang was, werd Ronaldo buiten Old Trafford gefotografeerd. Dat de aanvaller niet gewoon tot het einde van de wedstrijd in het stadion was, zorgt voor verbaasde reacties in Engeland. Onduidelijk is of hij toestemming had van Erik ten Hag om eerder naar huis te gaan.

Ronaldo deed zondag een helft mee tegen Rayo Vallecano, nadat hij de eerder vijf oefenwedstrijden vanwege familie-omstandigheden had gemist. De Portugees heeft ten opzichte van zijn teamgenoten een conditionele achterstand, zo liet Ten Hag in aanloop naar de oefenwedstrijd in Manchester weten. Het lijkt er zodoende op dat Ronaldo komend weekend nog niet in actie komt als United het seizoen opent tegen Brighton & Hove Albion.

Het is überhaupt nog maar de vraag of Ronaldo dan nog speler van Manchester United is. Hoewel de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or nooit publiekelijk heeft uitgesproken dat hij zijn huidige werkgever wil verlaten, is het geen geheim dat hij een vertrekwens heeft. Manchester United wil (vooralsnog) echter niet meewerken aan een vertrek van Ronaldo.


Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd