Strijd om Johan Cruijff Schaal was op een haar na gestaakt

1 augustus 2022 – De strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV was zaterdag bijna (tijdelijk) stilgelegd, zo meldt De Telegraaf. Kwetsende spreekkoren vanuit het uitvak gericht tegen Steven Bergwijn waren aanleiding om scheidsrechter Dennis Higler te verzoeken de wedstrijd te staken.

Strijd om Johan Cruijff Schaal was op een haar na gestaakt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het scheelde volgens de krant 'een haartje' of de strijd om de Johan Cruijff Schaal was stilgelegd. De veiligheidscoördinator van Ajax overwoog na overleg met PSV en de politie om Higler te vragen de wedstrijd stil te leggen. Op het moment dat de coördinator het verzoek wilde neerleggen, stopten de spreekkoren.

Naast Bergwijn werd ook de afwezige Mohamed Ihattaren 'veel slechts' toegewenst. De reden dat de supporters van PSV het gemunt hadden op het tweetal, laat zich raden. Zowel Bergwijn als Ihattaren heeft een verleden in Eindhoven en komt sinds kort uit voor de grote rivaal uit Amsterdam. Ihattaren is sinds januari speler van Ajax, Bergwijn sinds deze zomer.

De strijd om de Johan Cruijff Schaal werd een waar spektakelstuk, met PSV als winnaar. Mede door een hattrick van Guus Til trokken de Eindhovenaren aan het langste eind. Bergwijn had vroeg in de wedstrijd de score geopend - zijn eerste voor Ajax.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd