FC Twente werkt niet mee aan transferplannen Feyenoord

1 augustus 2022, 09:48

FC Twente gaat niet meewerken aan een transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord. De Rotterdammers willen de 24-jarige middenvelder aantrekken als opvolger van Fredrik Aursnes, die dicht bij een transfer naar Benfica is. Technisch directeur Jan Streuer bevestigt tegenover Tubantia dat Feyenoord zich heeft gemeld voor Zerrouki.

"We zullen het verhaal van Feyenoord aanhoren, maar we zijn niet geïnteresseerd in een verkoop. Wij willen ons elftal bij elkaar houden", zo laat Streuer weten aan de regionale krant. Feyenoord was eerder deze zomer geïnteresseerd in een andere speler van Twente: Mees Hilgers. Ook over zijn verkoop viel bij de club uit Enschede niet te praten.

Volgens 1908.nl bevindt de interesse van Feyenoord in Zerrouki zich in de 'informerende fase'. Arne Slot zou nog definitief overtuigd moeten raken van de Algerijns international. Er zouden ook andere middenvelders in beeld zijn voor de opvolging van Aursnes, die voor een transfersom van 15 miljoen euro (plus bonussen en een doorverkooppercentage) op weg is naar het Benfica van trainer Roger Schmidt.

Dat Feyenoord de transfermarkt opgaat als Aursnes vertrekt, is vrijwel zeker. De opvolger van de Noor zou alweer de tiende nieuweling in de selectie van Slot zijn. Eerder versterkten de Rotterdammers zich met Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Santiago Giménez, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohammed Tabouni, Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord moet geen zaken doen met FC Twente. De zoveelste speler die veell te duur wordt aangeboden. Geen Brenet, geen Hiilgers en deze ook niet. Deur dicht met die Duitsers. Veel geld voor iemand die nog weinig heeft gepresteerd.

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Feyenoord komt dan verkoop je want zo'n speler heeft ook nog wat te zeggen. Wat moet je met iemand die rondloopt met frustraties? Maar dat ze er 6 miljoen voor willen dat vind ik wel logisch en gek genoeg denk ik dat iendat ook wel waard is (en zeker wordt)

betweter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat heeft hij dan bij Feyenoord te halen wat hij niet bij Twente te halen heeft dan? Wellicht meer salaris maar ook minder speelkans. Hij speelt nu sowieso basis en hij gaat Europees spelen. (hopelijk de groepsfase). Hij wordt nu al op de voet gevolgd door veel franse clubs dus waarom zou hij zo graag naar Feyenoord willen? Er zijn al 2 andere spelers die Enschede boven Rotterdam hebben gekozen deze zomer.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Streuer kan heel stoer doen ,maar je hebt ook nog een speler die waarschijnlijk wel wil( net als hilgers). Want het is gewoon een stap omhoog Als Feyenoord een normaal goed bod doet en Twente zegt nee ,zal hij niet blij zijn . Volgens mij is/kan twente financieel nog niet helemaal op orde zijn . En kan het een goede transfersom best gebruiken

HenkVos16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee we hebben de finance goed op orde

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat kan niet joh als je net voor de corona bijna failliet bent . En een jaartje goed gedraaid hebt met huurspelers . En geen echte top verkoop hebt gehad

betweter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan heb jij werkelijk niks mee gekregen van de situatie de laatste jaren. Je onderschat hoeveel een stadion in eigen beheer oplevert. Daarnaast is er geen stadion waar meer opgeleverd wordt met inkomsten van eten en drinken en een ontzettend groot leger aan ondernemers die graag investeren. Er zijn zelfs zwarte cijfers geschreven dit seizoen. Dat je schulden hebt betekend niet dat je er financieel niet goed voor staat. Iedereen in NL heeft zowat een hypotheek zegt niet dat ze er slecht voor staan.

betweter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat valt er momenteel te halen voor die spelers wat er niet bij Feyenoord te halen valt. Behalve meer concurrentie dus minder kans op speeltijd?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen