'Feyenoord krijgt goed en slecht nieuws in jacht op linksback'

1 augustus 2022, 16:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord lijkt in de zoektocht naar een opvolger van Tyrell Malacia definitief uit te komen bij Marcos López. De linksback staat momenteel nog onder contract bij San Jose Earthquakes uit de Verenigde Staten. Er lijkt inmiddels een principeakkoord te zijn tussen beide clubs.

Vlak voor het weekend kwam 1908.nl met het nieuws dat Feyenoord het wel ziet zitten in López. Nu wordt er door journalist Aldair Santa Cruz Padilla gemeld dat er een akkoord is tussen Feyenoord en San Jose Earthquakes. In Rotterdam moet de international van Peru Malacia doen vergeten. Hij vertrok deze zomer naar het Manchester United van manager Erik ten Hag.

De 22-jarige López speelde eerder bij USMP, Sporting Cristal en Reno 1868 FC. Inmiddels heeft 1908.nl van bronnen in Nederland begrepen dat er serieus wordt gesproken over een transfer. Feyenoord wil snel een linksback presenteren, maar een eventuele entree van López is niet zomaar een feit. Het is eerst sowieso wachten op een werkvergunning voor de Zuid-Amerikaan.

Matías Viña en Dávid Hankco

Het lijkt daarnaast voor Feyenoord een stuk lastiger te worden om Matías Viña en Dávid Hankco (beiden 24) naar De Kuip te halen. Viña (AS Roma) blijft volgens 1908.nl wel een optie, al verlopen de onderhandeling nog niet soepel. Sparta Praag is niet van plan om Hankco zomaar te laten gaan. Hij zou inmiddels ook op de radar van West Ham United zijn verschenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor Hancko gaan, die heeft geen werkvergunning nodig.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen