DONE DEAL! AZ slaat verrassende slag en heeft Bazoer binnen

1 augustus 2022, 18:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Riechedly Bazoer mag zich vanaf vandaag speler van AZ noemen. De 25-jarige middenvelder komt transfervrij over van Vitesse en heeft in Alkmaar voor drie seizoenen getekend. Bazoer wordt de opvolger van Fredrik Midtsjø, die hard op weg is naar Galatasaray.

"Het voelt fantastisch hier te zijn", reageert Bazoer op de website van AZ. "Ik heb goede gesprekken gehad met Max Huiberts en Pascal Jansen. Daarin werd duidelijk wat ze met mij van plan zijn en daar hield ik een erg positief gevoel aan over. Ik kan niet wachten om te beginnen. AZ is altijd een goede ploeg, speelt verzorgd positiespel en is veel aan de bal. Daar hou ik van. Alles klopt en ik ben blij hier vandaag te tekenen."

De middenvelder leek vorig seizoen hard op weg naar Feyenoord, maar die transfer ging destijds niet door. Door zijn transfervrije status genoot Bazoer ook interesse vanuit het buitenland, maar hij kiest dus voor een langer verblijf in de Eredivisie. De geboren Utrechter speelde achtereenvolgens bij Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto, FC Utrecht en de afgelopen drie seizoenen stond hij dus onder contract bij Vitesse.

In het AFAS Stadion is men enorm blij met de entree van Bazoer, die na Mees de Wit, Mayckel Lahdo, Jens Odgaard en Zinho Vanheusden de vijfde aanwinst is. "Riechedly beschikt over een geweldig inzicht, uitstekende technische vaardigheden en staat ook fysiek zijn mannetje. Dat heeft hij al ruimschoots bewezen in de Eredivisie. Het is duidelijk dat hij veel kwaliteiten heeft", aldus Directeur Voetbalzaken Max Huiberts.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prima speler die heel goed bij AZ past.

Leenkooijman24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is gewoon een RAT en zal ook bij AZ voor onrust gaan zorgen. Hoog van de toren geblazen met ik ga voor Europese competitie en nu eieren voor zijn geld gekozen. Hij is zo bijdehand om maar in de subtop van de Micky Mousse competitie te gaan spelen.

Leenkooijman24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze speler is geen voorbeeld voor de spelers die bij AZ spelen hij zal meer op de tribune zitten dan dat hij op het veld staat.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gegokt en verloren . Eerst een tijd met clubs schermen om een vet contract te scoren ergens. Feyenoord en die buitenlandse clubs trapte er niet in En nu speel je echt veel hoger dan vitesse .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen