NEC komt met goed nieuws: "We sluiten een nare periode af"

1 augustus 2022, 21:57

NEC Nijmegen kan met een goed gevoel beginnen aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie. De club uit Gelderland laat namelijk weten dat het uitvak in Stadion De Goffert volledig is hersteld. Dat betekent dat er weer 500 bezoekende supporters af kunnen reizen naar Nijmegen.

Tijdens de wedstrijd tussen NEC en Vitesse op zondag 17 oktober 2021 ging het vorig seizoen mis in De Goffert. Een gedeelte van het uitvak zakte ineen, al vielen er gelukkig geen gewonden. Dat was voornamelijk te danken aan het feit dat er een container onder het uitvak stond. NEC moest het stadion noodgewongen sluiten en speelde daarna niet meer voor een vol uitvak.

"Met het herstel van het vak sluiten we een nare periode af voor de club. Alle betrokken partijen hebben zich vanaf dat moment keihard ingezet om het stadion, inclusief het bezoekersvak, volledig veilig te krijgen. Het doel om vanaf dit seizoen weer 500 bezoekende supporters in het bezoekersvak te ontvangen is dan ook geslaagd", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubwebsite.

Het nieuws vanuit Nijmegen zal ook goed zijn ontvangen in Enschede. Aanstaande zondag (14.30 uur) opent NEC het nieuwe seizoen in de Eredivisie namelijk met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Tukkers kunnen dus met 500 fans naar Gelderland afreizen. "Vanaf dit seizoen zal een uitverkochte Goffert weer een échte uitverkochte Goffert zijn!", aldus Van Schaik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen