'Ten Hag kan entree van Antony vergeten; United gaat afhaken'

1 augustus 2022 – Manchester United lijkt deze zomer niet de nieuwe werkgever van Antony te gaan worden. De aanvaller van Ajax staat hoog op het verlanglijstje van manager Erik ten Hag, die vanwege een hoge vraagprijs verder lijkt te moeten zoeken. Ajax heeft ook geen haast om Antony te verkopen.

'Ten Hag kan entree van Antony vergeten; United gaat afhaken'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De interesse van United in Antony is natuurlijk geen geheim. Ten Hag ziet het wel zitten om ook op Old Trafford met de Braziliaan te werken. Ajax zet naar verluidt in op een transfersom van honderd miljoen euro en dat is veel te veel voor United. Volgens het Engelse medium Sky Sports is de grootmacht uit de Premier League daarom voorlopig afgehaakt in deze strijd.

Antony heeft in de Johan Cruijff ArenA nog een contract tot de zomer van 2025. Daarom heeft men in Amsterdam geen haast om de linkspoot te verkopen. Alleen bij een zak geld met honderd miljoen euro is een vertrek bespreekbaar. Antony wil zelf graag naar het WK in Qatar en is bij Ajax verzekerd van een basisplaats. Hij hoeft dan ook niet per se te vertrekken.

United is afhankelijk van Ajax, dat qua vraagprijs een stuk lager moet gaan zitten. Daarnaast hoopt men stiekem op het feit dat Antony zelf een transferverzoek in gaat dienen. Aangezien die kansen voorlopig klein zijn, lijkt het erop dat Antony niet naar United zal vertrekken. Hij begint het seizoen in de Eredivisie aanstaande zaterdag met een bezoekje aan Fortuna Sittard.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd