Oranje, FC Twente en AZ vandaag aandachtig toeschouwer

3 augustus 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 3 augustus.

Oranje, FC Twente en AZ vandaag aandachtig toeschouwer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+


Wedstrijden

Fiorentina - Qatar (18.00 uur)
Qatar heeft er de afgelopen maand een reeks opmerkelijke oefenwedstrijden opzitten. De groepsgenoot van Oranje op het komende WK oefende niet tegen landenteams, maar trof achtereenvolgens Antwerp FC, Mallorca, Udinese en Lazio. Fiorentina is vanavond de laatste tegenstander in dat rijtje. Dat oefenduel is extra interessant geworden, omdat de nummer zeven van Italië dinsdag aan FC Twente gekoppeld werd in de play-offronde van de Conference League. 

Riga FC - Gil Vicente FC (19.00 uur)
Het Letse Riga FC en het Portugese Gil Vicente zijn op papier niet de meest in het oog springende namen. Toch kan het eerste onderlinge duel van vanavond in Nederland een interessante blijken. Rekent AZ over twee wedstrijden af met Dundee United, dan zal een van de twee de laatste horde zijn op weg naar de groepsfase van de Conference League. De Alkmaarse scouts kunnen vanavond alvast aan het werk. 

Voetbal op tv

16.30 uur: FC Utrecht Onder 18 - RB Leipzig Onder 19, ESPN - live verslag van het duel in de Future Cup

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie