Ruud van Nistelrooij verklaart wijzigingen in opstelling PSV

2 augustus 2022, 19:50

Ruud van Nistelrooij heeft uitleg gegeven over de opstelling van PSV tegen AS Monaco. De trainer kiest met Phillipp Mwene en Ismael Saibari voor twee frisse krachten aan de rechterflank. Zij starten in plaats van Ki-Jana Hoever en Johan Bakayoko.

Mwene begint als rechtsback, terwijl Saibari een kans krijgt als rechtsbuiten. "Ik vind dat Phillipp Mwene heel goed is teruggekeerd van zijn blessure", begint Van Nistelrooij voor de camera van ESPN. "Hij is klaar om goede minuten te maken. Saibari is goed ingevallen tegen Ajax. Aan de rechterkant hebben we nu twee frisse krachten, want er komen nog genoeg wedstrijden aan."

Volgens Van Nistelrooij hebben de wijzigingen te maken met 'speelminuten, wedstrijden die gaan komen en de tegenstander'. "Saibari heeft in oefenwedstrijden, maar ook in de eerste officiële wedstrijd laten zien dat hij een heel goed niveau kan halen. Dat kan hij vandaag weer laten zien."

Verwacht werd dat André Ramalho zou starten, maar de Braziliaanse verdediger neemt net zoals afgelopen weekend plaats op de bank. "André is lang geblesseerd geweest. Hij zou zaterdag een half uur spelen, maar het werden veertig minuten. Bij hem moeten we het goed opbouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen