Feyenoord brengt ondanks standpunt Twente miljoenenbod uit

2 augustus 2022, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft volgens De Telegraaf een bod dat dicht in de buurt van de vijf miljoen euro zit uitgebracht op Ramiz Zerrouki. De 24-jarige middenvelder van FC Twente moet in De Kuip de opvolger worden van Fredrik Aursnes, die dicht bij een transfer naar Benfica is.

De Telegraaf stelt dat het 'geen gemakkelijke operatie' wordt voor Feyenoord om Zerrouki los te weken bij Twente. De club uit Enschede liet maandag bij monde van technisch directeur Jan Streuer weten dat de Algerijns international in principe niet te koop is. Trainer Ron Jans [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/405332/jans-ik-weet-niet-of-10-miljoen-euro-genoeg-is-voor-zerrouki/,_blank,herhaalde die woorden] dinsdag en stelde dat zelfs een bod van tien miljoen euro misschien niet genoeg is om Twente op andere gedachten te brengen.

Zerrouki zelf heeft zich nog niet uitgelaten over de belangstelling van Feyenoord. 'Maar het is een publiek geheim dat een club nooit zal bieden op een speler als men niet zeker weet of de betreffende speler open staat voor een transfer', aldus de krant, die de conclusie trekt dat Feyenoord informatie heeft dat Zerrouki wel openstaat voor een overgang naar de Rotterdamse club.

Hoewel de competitie komend weekend begint, is Feyenoord nog lang niet klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers willen niet alleen een vervanger voor Aursnes aantrekken, maar het liefst ook nog twee linksbacks en een vleugelaanvaller. Voor een van de twee defensieve vacatures wordt Marcos López gehaald. De international van Peru komt over van San Jose Earthquakes.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens transfermarkt 3.5 miljoen. 4 Miljoen zou al goed zijn. Sportieve verbetering en financieel ook. Salarishuis van Twente is 8 miljoen. Sportief en financieel een verbetering. Anders naar de rechter stappen.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helaas wel 1. Die ondankbare Suarez die net bij Groningen had bijgetekend

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een ontevreden speler straks is ook wat.En twente heeft het wat hoog in de bol.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen