Feyenoord brengt ondanks standpunt Twente miljoenenbod uit

2 augustus 2022 – Feyenoord heeft volgens De Telegraaf een bod dat dicht in de buurt van de vijf miljoen euro zit uitgebracht op Ramiz Zerrouki. De 24-jarige middenvelder van FC Twente moet in De Kuip de opvolger worden van Fredrik Aursnes, die dicht bij een transfer naar Benfica is.

Feyenoord brengt ondanks standpunt Twente miljoenenbod uit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Telegraaf stelt dat het 'geen gemakkelijke operatie' wordt voor Feyenoord om Zerrouki los te weken bij Twente. De club uit Enschede liet maandag bij monde van technisch directeur Jan Streuer weten dat de Algerijns international in principe niet te koop is. Trainer Ron Jans herhaalde die woorden dinsdag en stelde dat zelfs een bod van tien miljoen euro misschien niet genoeg is om Twente op andere gedachten te brengen.

Zerrouki zelf heeft zich nog niet uitgelaten over de belangstelling van Feyenoord. 'Maar het is een publiek geheim dat een club nooit zal bieden op een speler als men niet zeker weet of de betreffende speler open staat voor een transfer', aldus de krant, die de conclusie trekt dat Feyenoord informatie heeft dat Zerrouki wel openstaat voor een overgang naar de Rotterdamse club.

Hoewel de competitie komend weekend begint, is Feyenoord nog lang niet klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers willen niet alleen een vervanger voor Aursnes aantrekken, maar het liefst ook nog twee linksbacks en een vleugelaanvaller. Voor een van de twee defensieve vacatures wordt Marcos López gehaald. De international van Peru komt over van San Jose Earthquakes.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd