Van Bronckhorst moet vrezen, geweldige start voor Schmidt

2 augustus 2022 – De kans is groot dat PSV in de eventuele play-offs van de Champions League Union Sint-Gillis treft. De Belgische club verschafte zichzelf dinsdag een uitstekende uitgangspositie voor volgende week door het Rangers van Giovanni van Bronckhorst met 2-0 te verslaan. Roger Schmidt staat met Benfica al met anderhalf been in het laatste voorportaal.

Van Bronckhorst moet vrezen, geweldige start voor Schmidt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Union Sint-Gillis - Rangers 2-0
Het sprookje van Union Sint-Gillis is nog niet voorbij. De Belgische club verraste vorig seizoen vriend en vijand door mee te strijden om het kampioenschap, maar moest de titel uiteindelijk laten aan Club Brugge. Als vice-kampioen verdiende de club van Bart Nieuwkoop wel een ticket voor de voorrondes van de Champions League. Daarin werd het gekoppeld aan Rangers, de verliezend finalist van de Europa League afgelopen seizoen.

Van Bronckhorst sprak in aanloop naar de heenwedstrijd met veel respect voor Union Sint-Gillis. Dinsdag bleek wel waarom. Waar Rangers als favoriet werd beschouwd, deden de Belgen de beste zaken. Teddy Teuma opende halverwege de eerste helft de score, waarna Dante Vanzeir een kwartier voor tijd ook de 2-0 binnenschoot. Voor Van Bronckhorst is er na de nederlaag werk aan de winkel. Wordt de schade volgende week niet gerepareerd, dan is Union Sint-Gillis - mits PSV het tweeluik met AS Monaco overleeft - de volgende tegenstander van de Eindhovenaren.

Benfica - FC Midtjylland 4-1
Roger Schmidt had zich geen betere start als trainer van Benfica kunnen wensen. De Portugezen waren dinsdag veel te sterk voor Midtjylland en kunnen de play-offs al ruiken. Gonçalo Ramos werd de man van de avond in Lissabon. Hij nam de 1-0, 3-0 en 4-0 voor zijn rekening. Bij twee van de drie doelpunten nam voormalig Ajax-speler David Neres de assist voor zijn rekening. De Denen deden via Pione Sisto (strafschop) nog wat terug, maar hebben alsnog een wonder nodig om de nederlaag van vanavond volgende week recht te zetten.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd