Fortuna praat met Feyenoord over twee middenvelders

3 augustus 2022, 00:07

Fortuna Sittard hoopt deze transferperiode dubbele zaken met Feyenoord te doen. De Limburgers hebben volgens Voetbal International hun oog laten vallen op Mark Diemers en Cole Bassett, die niet voorkomen in de plannen van Arne Slot voor dit seizoen.

Diemers heeft zijn langste tijd bij Feyenoord gehad. De Rotterdammers namen hem twee jaar geleden voor een miljoen euro over van Fortuna Sittard, maar de samenwerking werd geen onverdeeld succes. Dat had niet in de laatste plaats te maken omdat Diemers niet geliefd was bij de supporters van Feyenoord. Diemers zou ondanks een doorlopend contract transfervrij mogen vertrekken.

Er is meer dan genoeg belangstelling voor Diemers. Vitesse, SC Cambuur en FC Emmen hadden de middenvelder ook op het lijstje staan. Bij de Arnhemmers is hij nog altijd in beeld. Cambuur, zijn oude club, is inmiddels afgehaakt voor de handtekening van Diemers. Zijn terugkeer is financieel 'een te lastig verhaal', zo klinkt het.

Bassett

Bij Fortuna hoopt men dat ook Bassett overkomt van Feyenoord. Aan zijn komst zitten nog wel wat haken en ogen. De Amerikaanse middenvelder staat bij Feyenoord op de loonlijst, maar Colorado Rapids is zijn eigenlijke werkgever. De praktische obstakels lijken overwonnen kunnen worden, waardoor Bassett de overstap naar Fortuna zou kunnen maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen