Ajax in Italiaanse media gelinkt aan clubloze ex-PSV'er Mertens

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 augustus 2022 – Ajax is in de Italiaanse media in verband gebracht met Dries Mertens. De 35-jarige aanvaller zit momenteel zonder club na zijn vertrek bij Napoli en kan dus transfervrij worden ingelijfd. Ook Juventus, Galatasaray en Olympique Marseille worden gelinkt aan de voormalig speler van onder meer FC Utrecht en PSV.

Ajax in Italiaanse media gelinkt aan clubloze ex-PSV'er Mertens

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het was transferexpert Gianluca Di Marzio die de vermeende interesse van Ajax naar buiten bracht. Volgens de Italiaanse journalist is het Turkse Galatasaray de meest serieuze kandidaat. De club kan echter nog niet voldoen aan zijn salariseisen van zo'n vijf miljoen euro per seizoen. Net als Marseille kijkt Ajax intussen aandachtig mee, in de hoop toe te kunnen slaan.

De vraag is wel hoe serieus de Amsterdamse interesse is, omdat de behoefte aan nog een extra aanvaller klein lijkt. De club voegde Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Francisco Conceição al toe aan de selectie en lijken binnenkort ook spits Lorenzo Lucca te gaan presteren. Daarbij beschikken de Amsterdammers uiteraard ook nog altijd over sterkhouders Dusan Tadic en Antony. Wel is Mohamed Daramy inmiddels (op huurbasis) vertrokken.

Lees ook: Ajax laat aanvaller Daramy oude vorm terugvinden bij vorige club

Juventus
Nog voor de interesse van de andere drie clubs werd Mertens al gelinkt aan een overstap naar Juventus. Die transfer is volgens La Gazzetta dello Sport echter al van de baan. Volgens de krant heeft de club de Belg een lucratief contract voorgeschoteld, maar besloot hij uit respect naar zijn oude club Napoli om daar niet op in te gaan.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd