Ten Hag spreekt zich uit over gedrag Ronaldo: "Onacceptabel"

3 augustus 2022 – Erik ten Hag heeft zich uitgesproken over het gedrag van Cristiano Ronaldo. De Portugees maakte afgelopen weekend zijn rentree bij Manchester United, maar vertrok nog voor het laatste fluitsignaal uit Old Trafford. De trainer kon zich niet in alle kritiek vinden, maar noemde die actie van zijn speler wel onacceptabel.

Ten Hag spreekt zich uit over gedrag Ronaldo: "Onacceptabel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aanvankelijk nam Ten Hag het in gesprek met Viaplay nog op voor Ronaldo. Zo werd gesuggereerd dat de speler 'binnenkomt en weer weggaat wanneer hij wil', waarop de trainer direct ingreep. "Hij is vanwege persoonlijke omstandigheden in de privésfeer afwezig geweest. Dus het niet is niet zoals jij het stelt."

Onacceptabel
Dat Ronaldo eerder vertrok bij de oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano, kon hij echter niet ontkennen. "Dat waren er veel meer", merkte hij wel op. "Dat is onacceptabel, van iedereen. Dat vertel ik ze ook. Dat het onacceptabel is, dat we een team zijn, één selectie, en dat we tot het einde moeten blijven." Het lijkt er niet op dat de actie van Ronaldo en zijn ploeggenoten al direct tot consequenties zullen leiden.

Lees ook: Ronaldo verlaat Old Trafford nog voor einde oefenwedstrijd

Zondagmiddag staat Ten Hag voor zijn eerste officiële duel met Manchester United. Om 15.00 uur is Brighton & Hove Albion de tegenstander op Old Trafford. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd