Engeland
0 – 0
Senegal

'Ajax akkoord met Sanchez; vertrek Schuurs gedwarsboomd'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 augustus 2022 – Ajax heeft een grote stap gezet richting het vastleggen van Jorge Sanchez. De Amsterdamse club bereikte woensdag een akkoord met het management van de 24-jarige rechtsback, die tot de zomer van 2027 kan tekenen. Daarvoor moet hij echter wel nog steeds een akkoord tussen de clubs afwachten.

'Ajax akkoord met Sanchez; vertrek Schuurs gedwarsboomd'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met die update kwam De Telegraaf woensdagmiddag. De krant weet daarbij dat er wel nog altijd een verschil bestaat tussen het bod van Ajax en de vraagprijs van Club América. De Mexicaanse club wil de Europese droom van Sanchez niet in de weg staan, maar vraagt tegelijkertijd wel een bedrag dat hoog genoeg is om een vervanger te kunnen vastleggen. Verwacht wordt dat de partijen wel tot een akkoord zullen komen.

De 24-jarige Sanchez, tevens 21-voudig Mexicaans international, ligt bij zijn huidige club nog vast tot medio 2025. Eerder sprak Telegraaf-verslaggever Mike Verweij van een marktwaarde van om en nabij de vijf miljoen euro. Bij Ajax zou Sanchez als broodnodige versterking op rechtsback dienen. Na het vertrek van Noussair Mazraoui heeft de club op die positie alleen Devyne Rensch en Sean Klaiber, waarvan laatstgenoemde wordt gelinkt aan een terugkeer naar FC Utrecht.

Lees ook: Fraser mag hopen op Klaiber en wijst nieuwe captain Utrecht aan

Perr Schuurs
Tegelijkertijd kwam de krant ook met een update over Perr Schuurs. De verdediger zou wegens een gebrek aan speeltijd willen vertrekken uit Amsterdam, maar ziet de weg naar een geïnteresseerde club als Torino vooralsnog gedwarsboomd worden. Reden zijn de schorsingen van ploeggenoten Calvin Bassey en Edson Álvarez, die maken dat Alfred Schreuder zal moeten puzzelen tijdens de seizoensopening.

Bassey pakte rood bij zijn debuut in de Johan Cruijff Schaal, terwijl Álvarez een schorsing overhield aan zijn gele kaart in de laatste wedstrijd van vorig seizoen. Om hun afwezigheid op te vangen, wil Ajax Schuurs vooralsnog binnenboord houden. Later in de window zou hij alsnog zijn transfer kunnen maken. Als dat gebeurt, willen de Amsterdammers een vervanger aantrekken. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd