'Groningen staat voor stevig dilemma: miljoenenbod in aantocht'

3 augustus 2022, 14:32

FC Groningen moet binnenkort mogelijk een belangrijke keuze gaan maken. Het Engelse Middlesbrough heeft namelijk kenbaar gemaakt serieuze interesse te hebben in Jörgen Strand Larsen. Een transfer kan de club een enorm bedrag opleveren, maar tegelijkertijd is een vertrek van de topscorer zo kort voor de competitiestart verre van ideaal.

Woensdagmiddag meldde Voetbal International dat FC Groningen binnenkort mogelijk een flink bod van Middlesbrough mag verwachten. De club uit de Championship ontving deze zomer bijna dertig miljoen euro aan transferinkomsten en is bereid een deel van dat geld te spenderen aan de komst van Strand Larsen. Daarbij mag Groningen volgens het medium denken aan een bedrag van meer dan tien miljoen euro.

Eerder was ook het Italiaanse Bologna al geïnteresseerd in Strand Larsen, voor wie het naar verluidt zeven à acht miljoen euro over had. Toen besloot de club echter dat die transfersom niet opwoog tegen de waarde die de spits voor Groningen heeft. De club hoeft niet te verkopen en kan alleen bij een 'buitensporig' bod van gedachten worden veranderd. De vraag is of Middlesbrough een dergelijk bod op tafel zal leggen.

Seizoensopening

De timing van de interesse is uiteraard niet ideaal, waar de Eredivisie komend weekend weer van start gaat. FC Groningen begint zondagmiddag om 12.15 uur met de thuiswedstrijd tegen promovendus FC Volendam. Een week later staat al de uitwedstrijd tegen landskampioen Ajax op het programma. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JohanStabler16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is beked

JanHennink28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het werkelijk zo is moet groningen verkopen en is die dik betaald want zoveel bijzonders is het ook niet

FCG1971
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Groningen moet helemaal niets. Genoeg transferinkomsten gehad de laatste jaren dus geen noodzaak. En dat ene Jan het niet veel bijzonders vindt zegt de geïnteresseerde clubs helemaal niets.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen