'Groningen staat voor stevig dilemma: miljoenenbod in aantocht'

3 augustus 2022 – FC Groningen moet binnenkort mogelijk een belangrijke keuze gaan maken. Het Engelse Middlesbrough heeft namelijk kenbaar gemaakt serieuze interesse te hebben in Jörgen Strand Larsen. Een transfer kan de club een enorm bedrag opleveren, maar tegelijkertijd is een vertrek van de topscorer zo kort voor de competitiestart verre van ideaal.

'Groningen staat voor stevig dilemma: miljoenenbod in aantocht'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Woensdagmiddag meldde Voetbal International dat FC Groningen binnenkort mogelijk een flink bod van Middlesbrough mag verwachten. De club uit de Championship ontving deze zomer bijna dertig miljoen euro aan transferinkomsten en is bereid een deel van dat geld te spenderen aan de komst van Strand Larsen. Daarbij mag Groningen volgens het medium denken aan een bedrag van meer dan tien miljoen euro.

Eerder was ook het Italiaanse Bologna al geïnteresseerd in Strand Larsen, voor wie het naar verluidt zeven à acht miljoen euro over had. Toen besloot de club echter dat die transfersom niet opwoog tegen de waarde die de spits voor Groningen heeft. De club hoeft niet te verkopen en kan alleen bij een 'buitensporig' bod van gedachten worden veranderd. De vraag is of Middlesbrough een dergelijk bod op tafel zal leggen.

Seizoensopening
De timing van de interesse is uiteraard niet ideaal, waar de Eredivisie komend weekend weer van start gaat. FC Groningen begint zondagmiddag om 12.15 uur met de thuiswedstrijd tegen promovendus FC Volendam. Een week later staat al de uitwedstrijd tegen landskampioen Ajax op het programma. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd