Hier kun je de Europese wedstrijden van AZ en FC Twente volgen

4 augustus 2022, 07:00   Bijgewerkt: 3 augustus 2022, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 4 augustus.

Wedstrijden

Lillestrøm SK - Antwerp FC (19.00 uur)

Mark van Bommel is zijn avontuur met Antwerp FC goed begonnen. In de competitie pakte de ploeg de maximale zes punten uit de eerste twee wedstrijden en de eerste Europese voorronde tegen FC Drita werd overleefd. Het Noorse Lillestrøm SK vormt vandaag de tweede horde op weg naar de Conference League. In de uitwedstrijd moet Van Bommel het in ieder geval stellen zonder Toby Alderweireld, die rust krijgt en dus niet is meegereisd.

FK Cukaricki - FC Twente (20.00 uur)

Voor FC Twente is het een drukke, maar mooie periode. De club presteerde goed in de voorbereiding, haalde de nodige versterkingen naar Enschede en hield ook enkele sterkhouders uit handen van grote(re) clubs. Vandaag begint dan eindelijk ook echt het nieuwe seizoen. Over twee wedstrijden moet de ploeg van Ron Jans afrekenen met het Servische FK Cukaricki, om in de play-offronde een schitterend tweeluik met het Italiaanse Fiorentina af te dwingen.

Dundee United - AZ (21.00 uur)

AZ stroomde een voorronde eerder in en is dus al even bezig. Het wist Tuzla City al uit te schakelen, waarna Dundee United nu de volgende tegenstander is. In aanloop naar de heenwedstrijd in Schotland kreeg trainer Pascal Jansen wel het nodige slechte nieuws te horen. Zo moet hij het nog stellen zonder aanwinst Riechedly Bazoer, en zijn ook Jens Odgaard, Jesper Karlsson, Yukinari Sugawara, Zinho Vanheusden en Peer Koopmeiners er vandaag allemaal nog niet bij. 

Voetbal op tv

20.00 uur: FK Cukaricki - FC Twente, RTL 7 - live verslag van het duel in de voorronde van de Conference League

21.00 uur: Dundee United - AZ, Veronica - live verslag van het duel in de voorronde van de Conference League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen