Ajax geeft veelbesproken Ihattaren nog geen rugnummer

3 augustus 2022 – Ajax heeft woensdag de rugnummers voor het seizoen 2022/23 bekendgemaakt. Het meest opvallende is dat Mohamed Ihattaren (nog) geen rugnummer heeft gekregen.

Ajax geeft veelbesproken Ihattaren nog geen rugnummer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het verhaal van Ihattaren is bekend. De spelmaker kende een sterke start van de voorbereiding, maar miste de derde oefenwedstrijd tegen Lokomotiva Zagreb en ontbrak vervolgens ook in de selectie van Ajax voor het trainingskamp in Oostenrijk. De officiële lezing van de club was dat Ihattaren 'niet fit' was. Later bleek zijn afwezigheid met privéproblemen te maken te hebben.

Sinds dinsdag traint Ihattaren weer bij Ajax. De Amsterdammers hebben in een persbericht laten weten dat aanvallende middenvelder gestart is met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. De komende week zullen de club en speler in gesprek gaan om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen. Tot die tijd heeft Ihattaren nog geen vast rugnummer. In de voorbereiding speelde hij met 27.

De meeste spelers hebben hun rugnummer behouden. Kenneth Taylor heeft rugnummer 8 overgenomen van de naar Bayern München vertrokken Ryan Gravenberch, Brian Brobbey rugnummer 9 van Danilo Pereira en Owen Wijndal rugnummer 5 van Sean Klaiber, die op zijn beurt rugnummer 12 heeft gekregen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd