Thomas Bruns keert na Turks avontuur terug op oude nest

3 augustus 2022, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas Bruns is het komende seizoen weer op de Nederlandse velden te bewonderen. Heracles Almelo heeft woensdag de terugkeer van de dertigjarige middenvelder wereldkundig gemaakt.

Heracles heeft Bruns voor drie jaar vastgelegd. De middenvelder komt over van Adanaspor, waar zijn contract in onderling overleg was ontbonden. "Het voelt direct als thuiskomen. Ik kom allemaal bekende gezichten tegen en na vijf jaar weg te zijn geweest, geeft dit weer een goed gevoel", vertelt Bruns op de website van Heracles. "Ik wil met mijn kwaliteiten een steentje bijdragen aan een terugkeer van Heracles Almelo in de Eredivisie."

Bruns kwam eerder tussen 2011 en 2017 uit voor Heracles. Daarna speelde hij voor Vitesse, FC Groningen, PEC Zwolle, VVV-Venlo en het afgelopen seizoen Adanaspor. "Thomas is een jongen van de club met bewezen kwaliteiten. Hij is een aanvallende middenvelder met scorend vermogen en een echte aanjager. Wij denken dat Thomas een goede aanwinst is voor de selectie", reageert technisch directeur Nico-Jan Hoogma op de komst van Bruns, die met rugnummer 17 gaat spelen.

Het is op het gebied van ingaande transfers een redelijk rustige zomer geweest voor Heracles. Bruns is na Marko Vejinovic, Sylian Mokono en Héritier Deyonge pas de vierde zomeraanwinst. Daar staat het vertrek van onder meer Luca de la Torre, Janis Blaswich, Giacomo Quagliata, Noah Fadiga en Mats Knoester tegenover.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen