'Transfer Dessers dichtbij; Italianen willen aan vraagprijs voldoen'

3 augustus 2022 – Cyriel Dessers beweegt zich richting de uitgang bij KRC Genk. De 27-jarige aanvaller dringt volgens Het Laatste Nieuws aan op een transfer. Cremonese is bereid te voldoen aan de vraagprijs van 6,5 miljoen euro.

'Transfer Dessers dichtbij; Italianen willen aan vraagprijs voldoen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Italiaanse promovendus bracht vorige maand ook al een bod uit op Dessers, maar dat was niet toereikend. Inmiddels wil Cremonese meer neertellen om een transfer van de spits mogelijk te maken. Dessers ziet een overgang naar Italië wel zitten. "Het blijft de Serie A en ik droom van een grote competitie. Ik sta er relaxed in en zal wel zien wat er gebeurt", zei hij kortgeleden.

De transfersom die Cremonese bereid is op tafel te leggen, ligt een stuk hoger dan het bedrag waarvoor Feyenoord de spits kon overnemen. De Rotterdammers huurden Dessers vorig seizoen van Genk. In de huurovereenkomst was een koopoptie van vier miljoen euro opgenomen, die Feyenoord niet lichtte. Naar verluidt werden club en speler het niet eens over de financiële voorwaarden.

Het Laatste Nieuws schrijft dat een vertrek van Dessers een kwestie van tijd lijkt. Mogelijk gaat FC Kopenhagen ook nog een poging wagen voor de spits, die afgelopen seizoen topscorer van de Conference League werd. Onlangs werd Dessers in de Deense hoofdstad gespot met Jess Thorup, de trainer van Kopenhagen.

Zie ookDessers maakt indruk met twee goals en assist binnen 29 minuten

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd