'Ten Hag denkt bij mislopen Antony aan andere reünie; United twijfelt'

4 augustus 2022 – Erik ten Hag blijft bij Manchester United voornamelijk op zoek naar spelers waar hij al eerder mee werkte. Ook als het de club niet lukt om Antony over te nemen van Ajax, komt het alternatief uit dezelfde categorie. De trainer zou namelijk veel voelen voor een reünie met Hakim Ziyech. 

'Ten Hag denkt bij mislopen Antony aan andere reünie; United twijfelt'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schreef de Franse journalist Nabil Djellit, werkzaam voor onder meer France Football en L'Équipe. Daarbij werd wel duidelijk dat de interesse voornamelijk vanuit Ten Hag komt. 'Het is een van zijn prioriteiten', zo schreef hij. Binnen de club zou er echter verdeeldheid zijn over een eventuele komst van Ziyech. Het lijkt er daarom op dat de club (nog) niet zal doorpakken.

Ziyech zelf heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2025, maar slaagde er in de afgelopen twee seizoenen niet in om onomstreden basisspeler te worden in Londen. Eerder deze zomer werd hij al nadrukkelijk gelinkt aan een tijdelijk vertrek naar AC Milan, maar nadat Chelsea twijfelde over een verhuur van de speler, ging de Italiaanse club uiteindelijk voor Charles de Ketelaere van Club Brugge. 

Reünie
Mocht United toch overstag gaan, dan kan Ziyech zijn carrière nieuw leven in blazen onder de trainer waar hij tussen 2017 en 2020 ook al mee werkte. Hij zou na Lisandro Martínez, Tyrell Malacia (die Ten Hag in de Eredivisie veel aan het werk zag) en Christian Eriksen (die Ten Hag eind vorig jaar bij Ajax tijdelijk liet meetrainen) de vierde aankoop uit de koker van de voormalig Ajax-trainer zijn. Naast Antony werden verder ook onder meer Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Jurriën Timber gelinkt aan United. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd