Ten Hag houdt vertrouwen in Ronaldo; clubicoon is sceptisch

4 augustus 2022, 13:17

In Engeland zijn veel twijfels over de samenwerking tussen Cristiano Ronaldo en Erik ten Hag bij Manchester United. De vraag is of er in het systeem van de voormalig Ajax-trainer wel plek is voor de Portugees en die scepsis werd nog eens versterkt nadat hij het gedrag van Ronaldo openlijk bekritiseerde. Toch verwacht Ten Hag dat de speler zichzelf dit seizoen wederom gaat bewijzen.

"Ik geloof dat hij het kan", zo begon Ten Hag in gesprek met Sky Sports. "Hij moet eerst fit worden, want hij is pas net weer begonnen. Het is een fantastische speler, dat heeft hij al zo vaak bewezen. Maar je wordt altijd beoordeeld op je huidige prestaties. Zowel het team als Cristiano moet het dus opnieuw laten zien."

Lees ook: Ten Hag spreekt zich uit over gedrag Ronaldo: "Onacceptabel"

Gary Neville

Clubicoon Gary Neville heeft minder vertrouwen in een succesvolle toekomst van Ronaldo bij United. In The Overlap hekelde hij het gedrag van zijn ex-ploeggenoot, die deze week in opspraak raakte omdat hij tijdens een oefenwedstrijd van zijn ploeg vroegtijdig het stadion heeft verlaten.

"Laat ik duidelijk zijn: wat Ronaldo heeft bereikt in het voetbal, is meer dan je van durft te dromen", begon Neville. "Hij is een van de beste spelers ooit en zal dat altijd blijven, en wat er deze zomer bij United gebeurt, is iedereen over twintig jaar weer vergeten. Maar voor mij, als ex-aanvoerder van Manchester United, is het verschrikkelijk om te zien hoe de sterspeler de boel aan het bespelen is. Het kan niet zo zijn dat een sterspeler de dienst uitmaakt. Dat kan gewoon niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen