'Cambuur wil toeslaan en hengelt naar Noorse smaakmaker'

4 augustus 2022 – Osame Sahraoui moet de volgende aanwinst van SC Cambuur gaan worden. De talentvolle aanvaller staat nu nog onder contract bij Valerenga IF, dat inmiddels al een bod heeft ontvangen vanuit Leeuwarden. Er zijn echter meer kapers op de kust voor Sahraoui.

'Cambuur wil toeslaan en hengelt naar Noorse smaakmaker'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens Voetbal International staat hij namelijk ook op het verlanglijstje van clubs uit Italië en de Verenigde Staten. Het medium weet dat Cambuur al een tweede bod heeft neergelegd in Noorwegen en dat de club Sahraoui in ieder geval uitzicht op speeltijd kan geven. Sahraoui kan als linksbuiten uit de voeten, maar heeft ook ervaring als aanvallende middenvelder.

De 21-jarige Sahraoui is al jaren een vaste waarde voor Valerenga. Zijn goede spel leverde hem al meerdere keren een uitnodiging voor de jeugdselecties van Noorwegen op. De aanvaller ligt nog anderhalf jaar vast in de Intility Arena. Zijn contract loopt eind 2023 af. Eerder haalde Cambuur João Virginia, Robbin Ruiter, Remco Balk, Léon Bergsma en Silvester van der Water.

Opruiming in Leeuwarden
Er gaat sowieso nog een en ander gebeuren in Friesland. Cambuur gaat volgens VI afscheid nemen van Sam Hendriks en Jasper ter Heide, terwijl Tom Boere voor zijn kans wil gaan. Het is nog niet bekend of proefspeler Jeremy Helmer een contract krijgt. Daarnaast zoekt Cambuur nog een rechtsback, aangezien doelwit Shurandy Sambo de voorkeur gaf aan Sparta Rotterdam.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd