'Cambuur wil toeslaan en hengelt naar Noorse smaakmaker'

4 augustus 2022, 16:00

Osame Sahraoui moet de volgende aanwinst van SC Cambuur gaan worden. De talentvolle aanvaller staat nu nog onder contract bij Valerenga IF, dat inmiddels al een bod heeft ontvangen vanuit Leeuwarden. Er zijn echter meer kapers op de kust voor Sahraoui.

Volgens Voetbal International staat hij namelijk ook op het verlanglijstje van clubs uit Italië en de Verenigde Staten. Het medium weet dat Cambuur al een tweede bod heeft neergelegd in Noorwegen en dat de club Sahraoui in ieder geval uitzicht op speeltijd kan geven. Sahraoui kan als linksbuiten uit de voeten, maar heeft ook ervaring als aanvallende middenvelder.

De 21-jarige Sahraoui is al jaren een vaste waarde voor Valerenga. Zijn goede spel leverde hem al meerdere keren een uitnodiging voor de jeugdselecties van Noorwegen op. De aanvaller ligt nog anderhalf jaar vast in de Intility Arena. Zijn contract loopt eind 2023 af. Eerder haalde Cambuur João Virginia, Robbin Ruiter, Remco Balk, Léon Bergsma en Silvester van der Water.

Opruiming in Leeuwarden

Er gaat sowieso nog een en ander gebeuren in Friesland. Cambuur gaat volgens VI afscheid nemen van Sam Hendriks en Jasper ter Heide, terwijl Tom Boere voor zijn kans wil gaan. Het is nog niet bekend of proefspeler Jeremy Helmer een contract krijgt. Daarnaast zoekt Cambuur nog een rechtsback, aangezien doelwit Shurandy Sambo de voorkeur gaf aan Sparta Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen