'Tegenslag voor Barcelona; Azpilicueta kiest niet voor Catalanen'

4 augustus 2022 – César Azpilicueta gaat Chelsea deze zomer niet verlaten voor FC Barcelona. De Catalanen wilden de Spaanse rechtervleugelverdediger graag naar het Camp Nou halen, maar kan een rode streep door. Azpilicueta gaat zijn contract bij Chelsea verlengen en blijft dus langer in Londen.

'Tegenslag voor Barcelona; Azpilicueta kiest niet voor Catalanen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Azpilicueta (32) staat al heel lang op het verlanglijstje van Barcelona, dat onlangs nog met Chelsea onderhandelde over een transfersom. De grootmacht uit Catalonië moest in totaal 25 miljoen euro op tafel leggen om Azpilicueta en zijn ploeggenoot Marcos Alonso naar La Liga te halen. Alonso blijft een optie voor Barcelona, maar Azpilicueta gaat dus niet komen.

Dat weten de bekende transferspecialisten Fabrizio Romano en Gerard Romero donderdagavond te melden. Zij opperen dat Azpilicueta tot medio 2024 bij Chelsea blijft. Het was een grote wens van manager Thomas Tuchel om de routinier te behouden. Azpilicueta speelt al tien seizoenen bij Chelsea en was eerder te bewonderen in het shirt van Osasuna en Olympique Marseille.

Volgens Romano hebben de ontwikkelingen rondom Azpilicueta ook gevolgen voor Sergiño Dest. De ex-speler van Ajax wordt al sinds zijn entree bij Barcelona in verband gebracht met een vertrek. Daar lijkt nu geen sprake meer van te zijn. De 21-jarige international van de Verenigde Staten ligt nog drie jaar vast en zal voor zijn kans gaan onder trainer Xavi.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd