Van Bommel dendert door en boekt Europese zege met Antwerp

4 augustus 2022, 20:55

Mark van Bommel heeft met zijn Royal Antwerp een nieuwe stap gezet richting het hoofdtoernooi van de Conference League. Op bezoek bij het Noorse Lillestrøm SK wisten de manschappen van de Nederlandse trainer met 1-3 te winnen. Vincent Janssen was ook weer van de partij.

Janssen mocht in Noorwegen in de basis beginnen, terwijl ex-Ajacied Viktor Fisher het moest doen met een invalbeurt. Toby Alderweireld ontbrak vanwege een lichte blessure, maar zal snel terug zijn bij de selectie. Antwerp begon uitstekend in het Åråsen Stadion. Al na vijf minuten spelen stond de 0-1 op het scorebord dankzij een treffer van Dinis Almeida.

Dat leek ook de ruststand te worden, maar daar stak Magnus Knudsen een stokje voor. Diep in de blessuretijd van de eerste helft was hij verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Na de thee sloegen de bezoekers hard toe. Radja Nainggolan was met twee treffers de grote man. Hij hielp Antwerp aan een comfortabele 1-3 voorsprong richting de return in Antwerpen.

Jupiler Pro League

Van Bommel is ook in de competitie uit de startblokken geschoten. Antwerp won al van KV Mechelen (2-0) en Zulte Waregem (1-0). Daarmee is de club samen met OH Leuven nog zonder puntenverlies in de Jupiler Pro League. Dat is na dit weekend sowieso anders. Aanstaande zondag (21.00 uur) staan Antwerp en Leuven namelijk tegenover elkaar in het Bosuil Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen